10.09.2021-17:09 (Son Güncelleme:10.09.2021-17:32)


1

Beşiktaş'ta Jeremain Lens krizi dinmek bilmiyor. Siyah beyazlılarda kadro dışı bırakılan ve hakkında radikal kararlar alınan futbolcunun, Beşiktaş'ı şikayet etmeye hazırlandığı öğrenildi.



2

Beşiktaş'ta takımdan ayrılması gündem olan ve büyük sorun olan futbolculardan birisinin de Jeremain Lens olduğu biliniyor. Beşiktaş kısa süre önce futbolcuyla anlaşamadı ve problemler yaşadığı için futbolcuya yaptırımlar uygulamıştı. Beşiktaş'ın yaptırımlar uyguladığı futbolcunun Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet edeceği aktarıldı.



3

Beşiktaş'ta Jeremain Lens krizi dinmek bilmiyor. Beşiktaş'a 3 seneden bu yana toplam maliyeti 14 milyon euro olan Jeremain Lens, bu sene de siyah beyazlıları zor durumda bıraktı.



4

Futbolcu, alacaklarının en kısa sürede ödenmesi için Beşiktaş'a futbolcunun ihtarname gönderdiği ve alacakları ödenmezse Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etti.



5

2017/2018 sezonunda Sunderland'den zorunlu satın alma maddesiyle kiralanan Hollandalı oyuncu, gösterdiği performansla Beşiktaş'ta büyük hayal kırıklığı yarattı.



6

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer olan futbolcu gösterdiği performans ile hem taraftarlar hem de Beşiktaş tarafından beklentilerin çok altında kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR