10.09.2021-16:29 (Son Güncelleme:10.09.2021-17:58)


1

Jack Wilshere : İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de alt yapıda yetiştikten sonra uzun yıllar boyunca formasını giyen İngiliz oyuncu Jack Wilshere, son olarak Bournemouth forması giymekteydi. İngiliz ekibinde sezon sonunda sona eren sözleşmesi kulübüyle uzatmayan Jack Wilshere, adı sıkça Süper Lig ekipleriyle anılmasına rağmen transfer dönemi boyunca hiçbir kulüple anlaşma sağlayamamıştı.



2

Marko Marin : Ülkemizde bir dönem Trabzonspor forması giyen Marko Marin, son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli'de forma giymekteydi. Kulübü ile olan sözleşmesini fesheden ve futbol hayatına Avrupa'da devam etmek isteyen Alman yıldız kendisine transfer dönemi boyunca Avrupa'dan bir kulüp bulamamıştı.



3

Sidnei : Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması giyen isimlerden biri olan Brezilyalı futbolcu Sidnei, son olarak İspanyol ekibi Real Betis'te forma giymekteydi. Kulübü ile olan sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda sona eren Sidnei, transfer dönemi boyunca kendisine kulüp bulamamış isimler arasında yer aldı.



4

Maicon : Eski Galatasaraylı yıldız Maicon, transfer döneminde adı Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile sıkça anılmasına rağmen İzmir ekibi ile ekonomik şartlarda anlaşmamış ve transfer döneminde kendisine bir kulüp bulamayarak takımsız kalmıştı.



5

Garry Rodrigues : Ülkemizde Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını giyen Garry Rodrigues, son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Ittihad forması giyerken geçtiğimiz sezon kulübü ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından bir kulüp ile anlaşma sağlayamamış ve transfer dönemini kulüp bulamadan kapatmıştı.



6

Eliaquim Mangala : Türkiye'de özellikle Beşiktaş ile adı uzunca bir süre anılan tecrübeli stoper Eliaquim Mangala, yüksek maaş beklentisi nedeniyle siyah beyazlılar ile anlaşma sağlayamamış ve transfer dönemini kulüpsüz kapatan yıldızlar arasına adını yazdırmıştı.



7

Serge Aurier : İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Serge Aurier, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala yaşadığı ayrılığın ardından kendine bir kulüp bulamamıştı.



8

David Luiz : Kuşkusuz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Brezilyalı yıldız David Luiz'in adı sık sık Beşiktaş ve Adana Demirspor ile gündeme gelse de yıldız futbolcu maaş beklentisinde indirime gitmemesinin ardından Süper Lig ekipleri ile anlaşma sağlayamamış ve kulüpsüz kalmıştı.



9

Hatem Ben Arfa : Senelerdir ismi Süper Lig ekipleri ile anılan yıldız futbolcu Hatem Ben Arfa, Fransız ekibi Bordeaux ile olan sözleşmesinin geçtiğimiz sezon sonunda sona ermesinin ardından kulübü ile olan sözleşmesini yenilememişti. Adı Süper Lig ekipleri ile bu sezonda anılan Hatem Ben Arfa bir kulüp ile anlaşma sağlayamamış ve kulüpsüz kalmıştı.



10

Diego Perotti : Ülkemizde son olarak Fenerbahçe'de forma giyen Arjantinli yıldız Diego Perotti, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sık sık gündeme gelmiş ve formasından uzak kalmıştı. Büyük beklentiler ile Fenerbahçe'ye gelen yıldız futbolcu beklentilerin altında kalarak formasından uzak kalmış ve son olarak sözleşmesi feshedilmişti. Sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adı sıkça İtalyan ekipleri ile anılan Diego Perotti transfer döneminde kendisine bir kulüp bulamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR