10.09.2021-14:36 (Son Güncelleme:10.09.2021-14:54)


1

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile karşılaşacak Beşiktaş'a sevindirici bir haber geldi. Borussia Dortmund'un genç yıldızı Giovanni Reyna'nın sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeceği aktarıldı.



2

Beşiktaş'ın rakibi Alman devi Borussia Dortmund'un genç yeteneği Giovanni Reyna'nın sakatlandığı haberi geldi. ABD'li 18 yaşındaki genç yıldız sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeyecek. Bu haber Beşiktaş cephesinde çok olumlu karşılandı.



3

Borussia Dortmund bir sakatlık haberi ile adeta sarsıldı. Borussia Dortmund'un 18 yaşındaki ABD'li genç yıldızı Giovanni Reyna'nın sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeceği açıklandı.



4

18 yaşındaki Giovanni Reyna'nın yaşadığı sakatlıkla beraber 5 maç sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Futbolcunun Beşiktaş maçını da kaçıracağı aktarıldı.



5

ABD'li genç yıldız, futbola ülkesinin NYCFC Academy takımında başladı. Burada sergilediği performans ile 2019 yılında Borussia Dortmund altyapısına katıldı. Futbolcu sonrasında Borussia Dortmund'un A takım seviyesine kadar yükseldi.



6

Futbolcu, kariyeri boyunca 85 karşılaşmada forma giydi ve 18 gol attı 19 kez ise asist yaptı. Genç yetenek son dönemlerde gösterdiği performans ile Borussia Dortmund'un vazgeçilmez yıldızlarından birisi haline geldi. Giovanni Reyna ayrıca ABD Milli Takımı'nın formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR