Japonya'dan Koronavirüs İçin Üçüncü Doz Kararı

Japonya isteyen vatandaşlara için üçüncü doz aşılarını yaptırabileceklerini açıkladı. Benze bir konu ise şuan ABD gündeminde yer alıyor.

20.09.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-12:09) Japonya'dan Koronavirüs İçin Üçüncü Doz Kararı

Koronavirüsle mücadele kapsamında pek çok ülke zorunlu olarak tedbirlerini artırıyor. Koronavirüs se sürekli varyanta uğruyor. Japonya isteyen vatandaşlara için üçüncü doz aşılarını yaptırabileceklerini açıkladı. Benze bir konu ise şuan ABD gündeminde yer alıyor.

JAPONYA’DA İSTEYEN VATANDAŞLAR ÜÇÜNCÜ DOZ KORONAVİRÜS AŞISI OLABİLECEKLER

Japonya'da Koronavirüs varyantlarıyla mücadelede üçüncü doz aşının uygulanması kararı verildi. İsteyen vatandaşlar artık üçüncü doz aşılarını da olabilecek. Japonya’da Koronavirüs Danışma Heyeti, salgının varyantlarıyla mücadelede 3. doz aşının vurulması planını ele aldı. Heyet ikinci doz Koronavirüs aşısından altı ay sonra antikor seviyesinin düştüğü ve Japonya'da etkisini gösteren Delta dâhil çeşitli varyantlara karşı aşının etkisini kaybettiği gibi iddiaları da gündemine alarak görüştü. Aşı üretici firmaların 3. dozun gerekliliğine yönelik çağrılarını dikkate alan heyet isteyen vatandaşlara üçüncü doz Koronavirüs aşısının da vurulabileceğini rapor eti. istekli kişiler bu dozun vurulması için planlamayı uygulamaya alma kararı verdi. Buna göre iki doz Pfizer, Moderna ya da AstraZeneca aşısı olan kişiler, başvurarak üçüncü doz aşılarını da aynı markadan olabilecekler. 126 milyon nüfusu olan dünyanın en kalabalık ülkelerinden bir olan Japonya'da, Koronavirüs’e karşı aşı kampanyası Şubat 2021'de başlamıştı. Benze bir konu ise şuan ABD gündeminde yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal