Jahrein İle Norm Ender Arasındaki Mansur Yavaş Tartışması Büyüyor!

Jahrein isimli Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yaptığı jeste sert yorumlar yapınca sosyal medyada tepki gördü.

26.11.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-13:56) Jahrein İle Norm Ender Arasındaki Mansur Yavaş Tartışması Büyüyor!

Jahrein isimli Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlere çiçek göndermesini eleştirmişti.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 24 Kasım için Ankara'daki bütün öğretmenlere çiçek göndermişti. Twitch adlı sosyal medya platformunda canlı yayın yapan Jahrein isimli Ahmet Sonuç ise, Mansur Yavaş'ın bu davranışına sert tepkiler vererek böyle bir jestin gereksiz olduğunu savunmuştu.

RAPÇİ NORM ENDER'DEN JAHREİN'E SERT CEVAP

Jahrein isimli Twitch yayıncısına konu hakkında tepki gösteren Norm Ender isimli rap müzik sanatçısı konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer vermişti; "Dijital dilenci yine yumurtluyor. Asıl PR ne söylersem gündem oluru kovalayan şahsının yaptığıdır. Değerli bir vazifesi olan öğretmenlere çiçek verilmiş, onore edilmiş. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın" 

JAHREİN-NORM ENDER ARASINDAKİ TARTIŞMA BİR ANDA BÜYÜDÜ

Bu sert açıklamaların ardından aynı sertlikle cevap veren Jahrein konu ile ilgili yaptığı açıklamada benzer sözlere yer vererek şu ifadelerde bulundu; "Eksik etek diye şarkı yapan bir devrimciden kötü laflar işitiyorsam doğru yoldayımdır. Meseleyi anlayamamış olması da hiç şaşırtmadı" ifadelerini kullandı. Ardından ise Norm Ender'in yeni çıkan şarkısı "Kediler Aslan Olmaz"ı paylaşarak "Arkadaşa biraz izlenme atın. Aç kalmış belli"

JAHREİN KİMDİR?

Eğlenceli yorumları ve politik duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran YouTuber ve yayıncı Ahmet Sonuç (Jahrein), 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatını Almanya'da devam ettirirken Polonya'ya yerleşmiş ve bir süreliğine de bu ülkede yaşamıştır. Gençlik yıllarında yayıncılığa ilk kez YouTube ile başlayan Jahrein, daha sonraki yıllarda sosyal bir ağ olan Twitch'e yönelmiştir. Bu süreçte de ülkenin en popüler yayıncılarından biri haline gelmiştir. Son zamanlarda da Spotify üzerinden Reddit Zone isimli kanalda Podcast yayınları yapmayı da sürdüren 32 yaşındaki başarılı yayıncı çok yönlülüğü ile tanınıp ön plana çıkıyor.

JAHREİN KİMİNLE EVLİ?

Hayvanseverliği ile bilinen Jahrein, eşi Selin Sonuç ile evlendikten sonra Antalya'ya yerleşti. Eşiyle birlikte iki de köpek beslemekte. Köpeklerinin ilki olan Alfred'i, Jahrein Polonya'da bir barınaktan sahip edinmiş, eşi Selin Sonuç da Mira'yı bir barınaktan sahiplenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal