Jahrein Ahmet Sonuç Kimdir?

Profesyonel oyuncuların ve oyunseverlerin buluştuğu popüler Twitch sosyal medya platformunda Türkiye'nin en başarılı yayıncıları arasında yer alan Jahrein ismiyle tanınan Ahmet Sonuç son yayını içerisinde 2023 Milletvekili olacağını açıkladı. Peki, Jahrein Kimdir? Jahrein kaç izleniyor?

13.04.2021-16:46 - (Son Güncelleme: 13.05.2021-10:37) Jahrein Ahmet Sonuç Kimdir?

Twicth platformunda 1.5 milyon takipçiye sahip ünlü yayıncı Jahrein canlı yayında milletvekili adayı olacağını açıkladı. 2023 seçimlerinde herhangi bir partiye katılmadan aday olacağını son yaptığı canlı yayınında takipçileri ile paylaştı.

JAHREİN KİMDİR?

Eğlenceli yorumları ve politik duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran YouTuber ve yayıncı Ahmet Sonuç (Jahrein), 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatını Almanya'da devam ettirirken Polonya'ya yerleşmiş ve bir süreliğine de bu ülkede yaşamıştır. Gençlik yıllarında yayıncılığa ilk kez YouTube ile başlayan Jahrein, daha sonraki yıllarda sosyal bir ağ olan Twitch'e yönelmiştir. Bu süreçte de ülkenin en popüler yayıncılarından biri haline gelmiştir. Son zamanlarda da Spotify üzerinden Reddit Zone isimli kanalda Podcast yayınları yapmayı da sürdüren 32 yaşındaki başarılı yayıncı çok yönlülüğü ile tanınıp ön plana çıkıyor.

JAHREİN KİMİNLE EVLİ?

Hayvanseverliği ile bilinen Jahrein, eşi Selin Sonuç ile evlendikten sonra Antalya'ya yerleşti. Eşiyle birlikte iki de köpek beslemekte. Köpeklerinin ilki olan Alfred'i, Jahrein Polonya'da bir barınaktan sahip edinmiş, eşi Selin Sonuç da Mira'yı bir barınaktan sahiplenmişti.

JAHREİN'İN KAÇ ABONESİ VAR?

Nisan 2021 itibarıyla Ahmet Sonuç'un Twitter hesabında 380 bin civarında, Instagram hesabında 395 bin takipçisi bulunmakta. Başarılı yayıncının YouTube kanalında ise 491 bin abonesi bulunuyor.

Yayın hayatına durmadan devam eden başarılı isim Ahmet Sonuç'un canlı yayın platformu olan Twitch kanalında ise 1.6 milyon kendisini seven takipçisi bulunmakta.

JAHREİN'İN KOLYESİNİN ANLAMI NEDİR? 

Jahrein'in kolyesi birçok takipçisi tarafından merak edilmektedir. Kolyedeki balta, insanın içindeki savaşçı gücü ve savaşçı ruhu temsil etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal