20.11.2021-10:48 (Son Güncelleme:26.11.2021-09:49)


1

JAHREIN KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?

JAHREIN KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?

Gerçek adı Ahmet Sonuç olan Jahrein, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlkokulu Karabük'te okuyan Ahmet, liseyi Antalya'da okudu. Üniversite için Leipzig Üniversitesi'nde Moleküler Fizik ve Biyokimya bölümünde okudu.



2

Youtube'da oyun videoları çeken Jahrein, Polonya'dayken oyun yayınlarına başladı. 2019 yılında Türkiye'ye dönüş yapan Ahmet Sonuç 5 Ekim 2019'da evlendi. Türkiye'ye geldiğinden beri Twitch yayınlarını azaltan Jahrein, son zamanlarda yeni bir yayın platformu bulmaya çalışıyor. Jahrein, son iki yıldır siyasi paylaşımlar yapmakta.



3

JAHREIN FATİH ALTAYLI’NIN KONUĞ OLDU

JAHREIN FATİH ALTAYLI’NIN KONUĞ OLDU

Habertürk’te yayınlanan Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına katıldı. Milletvekili adayı olacağını açıklayan Jahrein, neden bu kararı aldığını da programda açıkladı. Yaptığı açıklamada “Benim adaylığım daha çok protest bir adaylık. Bu halkın kabul ettiği siyasi görünüşün tam zıddı olarak ne kadar oy alınabileceğini göstermek istiyorum.” Sözlerini sarf etti. Yaptığı açıklamaların devamı şu şekilde:



4

Z kuşağı ister istemez politize olmak zorunda kaldı. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki. Eskiden İngiltere'de bir kişinin nasıl bir yaşam standardına sahip olduğunu tahmin etmek hiç de kolay değildi. Şimdi elimizde internet var. Çocuk veya genç en kötü Tiktok'a girse orada şunu görüyor 'Benim akranım üniversiteye gidiyor, part time çalışıyor altına araba çekmiş'.



5

'Benim suçum Türkiye'de yaşamak mı?'. Bu çocuk nasıl bilgisayar alacak, onunla ilgili oyun alacak. O yüzden politize olmak zorunda kaldılar ve değişim istiyorlar. Bu insanlar gençliğini yaşayamadılar. Ama dünyadaki akranlarının yaşadığını görüyorlar.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR