İzmir’de merhamete 3 kurşun: Taksi şoförü hayatını kaybetti

İzmir’de bir taksi şoförü, üşüdüğünü düşündüğü bir kişiyi aracına aldı. Araca binen saldırgan, şoförü sırtından 3 kurşunla vurarak öldürdü. Suç makinesi olduğu tespit edilen saldırganın taksiciye ‘’Bazı insanlara güvenmeyeceksin’’ dediği ortaya çıktı.

02.02.2024-09:54 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-17:25) İzmir’de merhamete 3 kurşun: Taksi şoförü hayatını kaybetti

İzmir’de taksi şoförü olarak çalışan Oğuz Erge, eve giderken gördüğü ve soğukta üşüdüğünü tahmin ettiği bir kişi tarafından sırtından 3 kurşunla vurularak öldürüldü.

Merhamet 3 kurşun yedi

İHA'da yer alan habere göre; İzmir Buca'da geçen gece, 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge, maskeli bir adamı aracına aldı. Yolculuk sırasında farklı adresler belirten maskeli yolcu, taksiciyi amaçsızca gezdirdi. Gaziemir İlçesi'ne varıldığında ineceğini söyleyen yolcu, taksi ücretini sordu. Oğuz Erge, "221 lira" dedi. Maganda, cebinden para çıkarıyormuş gibi yapıp ansızın silah çekerek 3 el ateş etti. Vurulan taksici, yan koltuğa devrilirken, saldırgan aracın ön kapısını açarak içeri girdi ve 10 dakika boyunca araç içinde bir şeyler aradı.

Oğuz Erge

Hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı

Araç kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" dediği duyuluyor ve ardından bir ara yaralı olan taksi şoförüne tokat attığı görülüyor. Saldırgan, daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor. 

Hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Oğuz Erge, maalesef hayatını kaybetti.

Çalışmıyordum kıyamadım

Görüntülerde Oğuz Erge'nin olay akşamı taksiyi bir arkadaşından teslim aldığını ve aracın arızalı olduğu için sabahı sanayiye bırakmayı planladığını belirttiği duyuldu. Taksi şoförü Erge, daha sonra "Hava soğuk alayım dedim. İnsanları yolda bırakmak olmaz" diye ekledi.

Polis, katil D.A’yı evinde suç aletiyle beraber yakaladı. Saldırganın olay hakkında ‘’Amacım gasptı, olay spontane gelişti" dediği öğrenildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal