İzmir’de facia gibi olay: Balıkçı teknesi denize gömüldü! 3 ölü, 2 kayıp var

İzmir’in Dikili ilçesinin açıklarındaki bir balıkçı teknesi battı. Olay sırasında teknede bulunan 10 kişiden Oğuz İrgit, İsmet Akdağ ve Orhan Pancar’ın cansız bedenlerine ulaşıldığı belirtilirken 2 kişinin de kayıp olduğu kaydedildi.

30.01.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 30.01.2024-17:24)

Dikili ilçesi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçı teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı battı. Yaşanan olayda teknede 10 kişinin bulunduğu ifade edilirken 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ve 5 kişinin yaralandığı ifade edildi. Öte yandan kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Balıkçı teknesi denize gömüldü

İHA’da yer alan habere göre; olay, gece saat 02.00 sıralarında Salihleraltı açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, batan balıkçı teknesinde bulunan 10 kişiden Oğuz İrgit, İsmet Akdağ ve Orhan Pancar adlı vatandaşların cansız bedenine ulaşılırken, Alican Ateş, Arda Kuzu, Mehmet Kurunaz, İbrahim Erdem, Muhammet Kulak sağ olarak kurtuldu. 

İzmir Dikili tekne battı

Batan teknede bulunan Medine Karaduman ve Gökhan Çakır'ın kayıp olduğu öğrenilirken, Sahil Güvenlik Komutanlığına ait 3 bot ve 1 helikopterle sürdürülen arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal