İzmir’de Duvar Çöktü: 5 Araç Altında Kaldı

Konak'ta ilçesinde sağanak yağış nedeniyle 2 yapı arasına yerleştirilen brandayı taşıyamayan duvarda çökme meydana geldi. Duvarın çökmesi sonucunda sokakta park halinde olan beş araç kullanılamaz duruma geldi.

09.10.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-10:01)

Öğrenilen bilgiye göre hadise, saat 18.00 sularında Çınarlı Mahallesi 1561. Sokak’ta gerçekleşti. İfadelere göre güneşten korunmak adına 2 duvar arasına gerilen branda, sağanak yağı sebebiyle suyla doldu. Bu sırada brandanın üzerine dolan yağmur sularının ağırlığını kaldıramayan duvar çöktü.

Çıkan gürültüyle duvarın çöktüğünü fark eden sokak sakinleri durumu görevlilere bildirirken, olay mahalline emniyet güçleri ile itfaiye görevlileri gönderildi.

Gerçekleşen çökme nedeniyle duvarın altında park halinde olan beş aracın hasar aldığı tespit edildi. Meydana gelen hadisede araçlar kullanılamaz duruma gelirken, zararın bir milyon liranın üzerinde olduğu belirtildi.

Meydana gelen hadise esnasında ne araçlarda ne de sokakta hiç kimsenin olmaması sebebiyle şans eseri yaralanan kimse olmadı. Emniyet güçleri olayla alakalı çalışma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal