İzmir’de dehşet olay: Yanında bebeği bulunan anne, tartıştığı kadın tarafından defalarca bıçaklandı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Bir kadın yanında bebeği varken tartıştığı bir başka kadın tarafından defalarca bıçaklandı.

06.05.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-12:24)

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan müstakil bir evde dehşet bir olay yaşlandı. Bir anne yanında bebeği varken tartıştığı bir başka kadın tarafından defalarca bıçaklandı. 4 kez bıçaklanan yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, sokak ortasında kalan bebeğe yakınları sahip çıktı. 

İzmir'de yaşanan dehşet olay, gece saatlerinde Çiçek Mahallesi 1611 Sokak’ta bulunan bir müstakil evde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Ezo E.’nin bulunduğu eve giden Meryem Ç., henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Meryem Ç. yanında bebeği varken Ezo E., tarafından ikisi karnından, biri sağ göğsünden ve diğeri bacağından olmak üzere 4 kez bıçaklandı.

Bebeğiyle birlikte kendisini sokağa attı

4 yerinden bıçaklanan Meryem Ç., pusete koyduğu bebeğiyle birlikte kendisini sokağa attı. Yaralı kadının feryatlarını duyan mahalleli durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. 

Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan Meryem Ç. ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

İzmir’de Dehşet Olay!

Bebek 1,5 saat sokakta kaldı

Pusette bulunan bebeği, yaklaşık 18 aylık ve erkek olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin yaralı kadının yakınlarına ulaşmasının ardından, 1,5 saate yakın bir sürede adrese gelen babaanne tarafından sokak ortasından alınarak evlerine götürüldü.

Yakalama çalışmaları devam edilen Ezo E.'nin bıçakla yaralama olayına karıştığı ileri sürülen ve çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. Söz konusu olay kapsamında yürütülen soruşturmalar ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal