İstanbul'da dehşet dolu anlar! ''Anne sırtımdan vuruldum, sakin ol!''

İstanbul'da, 2 kişi parkta silahlı saldırıya uğradı. Yaralılardan biri olan Yusuf T. yerde yatarken telefonla aradığı annesine, sakin olması ve sırtından vurulduğunu, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi. İşte haberin detayları...

03.05.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-17:45)

O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Etraftaki vatandaşlar yerde yatan gencin ayağa kalkmaya çalışmasına, ''Kalkma yerde yat, ambulans gelecek'' şeklinde sözleri de kayıtlarda yer alıyordu. 

''Mücahit vurdu beni anne'' 

Yaşadığı silahlı saldırının ardından sırtından yaralanan Yusuf T. telefonla annesini arayıp ''Sırtımdan vuruldum anne. Mücahit vardı ya. Geldi, arkam dönüktü silahla ateş etti, sırtımdan vuruldum. Şu an sakin ol sesini çıkarma bak. Şu an ben parkın oradayım anne şu an silahla sırtımdan vurulmuşum. Bir tek ben farkındayım anne babama bir şey söyleme. Şu an ambulansı aradık'' şeklinde konuştu. O yaşanan anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 


Silahlı saldırgan olay yerinden hemen kaçtı 

Yaşanan olay, önceki gün saat 23.05 sularında 50. yıl Mahallesi'nde olan Şehit Özay Gezgin Deprem Eğitim Parkı'nda meydana geldi. Parkta beraber sohbet eden Yusuf T. ve Şehmus K., kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Şehmus K. kalçasından, Yusuf T. ise sırtından yaralandı. Ardından silahlı saldırgan olay yerinden hemen kaçtı. Kanlar içerisinde yere yığılan yaralıların ise yardımına çevredekiler koştu. Yusuf T., annesini arayarak kendisini Mücahit adında bir kişinin sırtından vurduğunu söyledi. 


Bu parkta olay eksik olmuyor 

Yusuf T., başına gelenleri annesine anlatıp, sağlık durumunun da iyi olduğunu dile getirdi. Telefon görüşmesinin ardından Yusuf T. ve Şehmus K.'nın etraftaki vatandaşların yardımıyla Sultangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıkları öğrenildi. Olay yerine gelen polisin olaya ilişkin soruşturması devam ederken, yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Mahalle esnafı Enes Ücal, '' Birden bir yoğunluk oldu. Herkes parka doğru koşmaya başladı. Daha sonra polis ve olay yeri inceleme geldi. Olayda iki yaralı varmış. Bu parkta sürekli kavga oluyor'' diye söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal