İzmir 'Hayalet Köy'de Film Çekiliyor

Film yönetmeni Aziz Özuysal, yalnızca 8 kişinin yaşadığı için ismi ‘hayalet köy’ olarak bilinen İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Lübbey Mahallesi’nde korku filmi çekiyor.

27.11.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:27) İzmir 'Hayalet Köy'de Film Çekiliyor

Yönetmen Özuysal, gelecek şubatta gösterime girmesi planlanan korku filmi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘Film, konum açısından Lübbey ile özdeşleşti. Güzel bir atmosferde çalışıyoruz, yıkık evler ve tarihle iç içeyiz. Burası Lidyalılar döneminden beri ayakta olan bir kent ama son dönemde terk edilmiş. O nedenle böyle bir atmosferde çekilen ve gerçek hikayeyi konu alan korku filmini izleyicilerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.’ ifadelerini kullandı. 

60 KİŞİLİK DEV KADRO

Filmin yönetmeni Özuysal, ‘hayalet köy’ olarak bilinen köyde çekilen filmin isminin ‘Yasaklı Köy’ olduğunu duyurdu. Yönetmen, film çekimlerinde 60 kişilik kadronun yer aldığını belirtti. 

KÖYE ZİYARET HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Köy içinde çekilen filmin bölgenin tanıtımına katkı sunacağına inandığını belirten Lübbey Mahallesi Muhtarı Ali Uysal, köyde ziyaretçi sayısının her geçen gün artmaya başladığını kaydetti. Filmde rol alan Gül Pürçek çekimleri devam eden filmle ilgili olarak yaptığı açıklamada, çekimlerin gelecek hafta sonuna kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal