İYİ Parti'deki NATO Yapılanması İfşa Oldu!

Gazeteci Nihat Genç, göçmenlerle ilgili provokasyon yapanlara yönelik açıklamalarda bulunurken, İYİ Parti’nin içinde bir NATO yapılanması olduğunu belirterek, bu isimleri birer birer açıkladı.

23.08.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 23.08.2021-09:40) İYİ Parti'deki NATO Yapılanması İfşa Oldu!

Türkiye NATO Gençliği üyeleriyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunan Nihat Genç, bu üyelerin İYİ Parti içerisine toplandıkları iddiasında bulundu.

İSİMLERİ BİRER BİRER İFŞA ETTİ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun ve Partili Emir Gürbüz'ün içinde olduğu NATO Gençlik Konseyi'nin, İYİ Parti içinde FETÖ’nün yuva yaptığını belirten Genç, Bahadır Erdem’in de İsmini vererek İYİ Parti içinde aynı şekilde Süleymancıların da yuva yaptığını iddia etti. Gençlere dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulunarak, ‘NATO gençliği üyesi bunlar’ ifadesini kullandı.

'NATO DEDİĞİN GLADYODUR'

Nihat Genç, ayrıca ‘Emir Gürbüz gibi hepsi İYİ Parti içinde yuvalanmış, Buğra Kavuncu, Enver Altaylı'nın yeğenidir. Yani eski gladyonun yakınları, NATO dediğin gladyodur. NATO gençliği dediğin gladyodur. Bütün bunları o eylemde bulduk. Türkiye'de göçmen olayını provoke etmek isteyen bir grup var. İktidarın politikası yanlıştır protesto edelim ama bunu NATO gençliği yapamaz. NATO gençliğinin İYİ Parti içinde yuvalanmış adamları yapamaz. Senin protesto yapma hakkın yok sen önce NATO'yu eleştireceksin.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal