İYİ Partili Buğra Kavuncu Saldırıya Uğradı Hemen Propagandaya Başladılar!

Dün İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırıyı herkes kınamıştı. Muhalefet partisi ise bunu fırsat bilerek hemen propagandaya başladı.

21.08.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 21.08.2021-16:19) İYİ Partili Buğra Kavuncu Saldırıya Uğradı Hemen Propagandaya Başladılar!

Dün İYİ Parti İstanbul İl Başkanına bir darp girişimi olmuş o anlar da güvenlik kameralarına an be an yansımıştı. Yapılan bu saldırının ardından taraflı tarafsız bir çok siyasi Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyı kınamıştı.

HEMEN PROPAGANDAYA BAŞLADILAR

Olay gerçekleşir gerçekleşmez muhalif siyasi ve haber portalları konuyu farklı alanlara çekip siyasi rant elde etmeye çalıştılar. Yapılan bu saldırının siyasi amaçlarla yapıldığını, iktidar destekçileri tarafından gerçekleştirildiğini ima eder paylaşımlar yapıp toplumun doğru bilgiye ulaşmasının önünde büyük bir engel oluşturdular.


ELEBAŞI KILIÇDAROĞLU VE CANAN KAFTANCIOĞLU

Dün yapılan saldırıdan sonra ilk açıklamalardan biri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu ''Sevgili Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı. Maalesef saray artık budur. Trol, küfür, iftira, yalan ve saldırılar. Erdoğan anketleri gördükçe gerginliği artıyor. Ülke bunu gördü geçmişte, seni tanıdı Erdoğan. Sökmez artık bunlar, yutmayız! Biz seni hep beraber göndereceğiz.'' şeklinde bir tweet attı. Ardından bir çok CHP’li siyasetçi ve muhalif gazete de bu yalanın arkasına takılıp halkı kin ve öfkeye sevk edecek açıklamalar yaptı. Yapılan saldırının neden yapıldığını ve kimler tarafından yapıldığını bilen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı ise hiçbir düzeltme yapmayarak bu kin ve öfkenin birikmesine müsaade etti.

ZANLI YAKALANDI İYİ PARTİLİ ÇIKTI

Güvenlik kameralarından zanlı hızlıca tespit edilip güvenlik güçleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Bu sabah saatlerinde göz altına alınan şahıs adli işlemleri yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

SİYASİ BİR SALDIRI DEĞİL PARTİ İÇİ HESAPLAŞMA GİBİ GÖRÜLÜYOR

Saldırıyı yapan şahıs göz altına alınınca saldırıyla ilgili çok önemli bir detay ortaya çıktı. İlk yapılan sorgulamalar ve kimlik tespitinin sonunda şahsın İYİ Parti Gençlik Kolları’na üye S.O. olduğu belirlendi. Böylece yapılan saldırının siyasi bir saldırı olmadığı da anlaşılmış oldu. Alınan bilgilere göre yapılan saldırıların parti içi bir anlaşmazlığın neticesinde olduğu konunun tamamen parti içi hesaplaşma olduğu öğrenildi. 

BENZER HER OLAYI KULLANIYORLAR

Artık adeta alışkanlık haline gelen bu propaganda türü parti içinde reflekse dönmüş durumda. Daha önce de şahsi anlaşmazlıklardan dolayı saldırıya uğrayan gazeteci ve siyasetçileri bu şekilde siyasetin konusu yapmaktan çekinmemişlerdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal