İtalyan gazeteciden şok Muslera iddiası: Sezon sonunda ayrılıyor! Yerine gelecek isim belli oldu

Galatasaray’da 12. sezonunu yaşayan Muslera, bu sezon takımın önde gelen oyuncularından birisi olmaya devam ediyor. Fakat İtalyan gazeteci Matteo Moretto’nun iddiasına göre, Uruguaylı oyuncu sezon sonunda takımdan ayrılacak. Moretto, Muslera’nın yerine gelecek ismi de açıkladı. İşte haberin detayları...

03.10.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 03.10.2022-15:56)

Süper Lig’de zorlu Adana Demirspor deplasmanında üstün olan taraf olmasına rağmen rakibiyle berabere kalan Galatasaray’da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, karşılaşmada önemli kurtarışlar yaparak yine ön plana çıktı. Sarı kırmızılı takımda 12. sezonunu yaşayan tecrübeli eldiven konusunda İtalyan gazeteci Matteo Moretto’dan önemli bir iddia geldi. Moretto’nun iddiasına göre Uruguaylı oyuncu sezon sonunda takımdan ayrılacak. Moretto aynı zamanda Muslera’nın yerine gelecek ismi de duyurdu.

Sezon sonunda ayrılıyor iddiası

Barcelona'ya çok yakın bir kaynak olan Moretto'nun bu sözleri büyük yankı uyandırdı. Muslera'nın takımdan ayrılacağına işaret eden İtalyan ismin bunu 'kesin' olarak nitelendirmesi dikkat çekti. Uruguaylı kaleciden bu iddia hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Muslera takımdan ayrılıyor

Yerine gelecek isim belli oldu

İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera’nın olası ayrılığı durumunda yerine gelecek ismi de duyurdu. Moretto, "Sezon sonunda Muslera'yı 'neredeyse kesin olarak' kaybedecek olan Galatasaray, Inaki Pena'yı as kaleci olarak kadrosuna katmak istiyor." dedi. 

Inaki Pena geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giymiş, özellikle Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı olan Barcelona deplasmanındaki başarılı performansıyla dikkat çekmişti.

Barcelona’da aradığı şansları bulamadı

Yeni sezonda Barcelona kadrosunda yer alan Inaki Pena, Neto'nun ayrılışı sonrası ikinci kaleci konumuna gelse de henüz aradığı şansları bulamadı. Bunda Marc-Antre ter Stegen'in sezona yaptığı iyi başlangıç etken oldu. Eski formunu yakalayan Alman kalecinin şu an için ilk 11'deki yerini kaybetmesi pek mümkün gözükmüyor.

23 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena’nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal