Galatasaray’da Okan Buruk neşteri vuruyor: Kerem Aktürkoğlu ile özel görüşme yapılacak

Süper Lig’de Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un hücum hattındaki isimlerden Kerem Aktürkoğlu’nu yedeğe çekebileceği ifade ediliyor. Buruk, son haftalarda formsuz olan genç oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirecek. Ayrıntılar haberimizde...

03.10.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 03.10.2022-15:55)

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda haftaya lider giren Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray, genelinde üstün oynadığı karşılaşmada yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince golsüz beraberliğe razı oldu. Geride kalan 8 haftada sadece 9 gol atabilen sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, son haftalarda formsuz olan Kerem Aktürkoğlu’nu yedeğe çekmeye hazırlanıyor. 

Okan Buruk neşteri vuruyor

Adana Demirspor maçında da beklentilerin uzağında kalan Kerem Aktürkoğlu ile özel bir görüşme yapacak olan teknik direktör Okan Buruk, Milli futbolcudan performansını yükseltmesini istedi. Genç teknik adam, 24 yaşındaki oyuncuyu form grafiği artmaması durumunda yedek kulübesine çekebilir. 

Kerem Aktürkoğlu

En fazla top kaybeden isim

Galatasaray her ne kadar 17 puanla zirvenin ortağı olsa da sarı kırmızılılardaki gol sorunu ilerleyen haftalar için kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Takımda en çok top kaybeden oyuncu Kerem Aktürkoğlu, rakipleriyle 25 kez ikili mücadeleye girerken bunların yüzde 36’sında başarı sağlayabildi. 

Kerem Aktürkoğlu’nun yerine ise Barış Alper Yılmaz’ın sol kanada yerleştirileceği ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal