Fatih Terim hakkında bomba iddia! İngiltere duyurdu ünlü teknik direktör artık o kulübün başına geçti

Geçtiğimiz günlerde hakkında belgeseli çıkan ünlü Teknik Direktör Fatih Terim hakkında ortaya yeni bir iddia atıldı. Championship ekibinin yeni direktörünün Terim olacağı söyleniyor.

01.10.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 01.10.2022-15:12) Fatih Terim hakkında bomba iddia! İngiltere duyurdu ünlü teknik direktör artık o kulübün başına geçti

Yaptığı TV şovları ile adını duyuran Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sene satın aldığı futbol kulübüne yeni bir direktör alacağı iddialarıyla gündeme geldi. Sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayıran Ilıcalı'nın şimdi de Fatih Terim ile görüştüğü söylenildi.

İngiltere'den flaş iddia!

Championship ekibinin yeni çalıştırıcısının kim olacağı çoğu kişi tarafından merak edilirken, İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı. Championship ekiplerinden Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile iş anlaşmasını bitirmesinin ardından, kulüp sahibi Acun Ilıcalı'nın, yeni menajer arayışlarına başladığı öğrenilmişti. Hull’un yerel gazetesi Hull Daily Mail tarafından ortaya atılan iddialara göre teknik direktör adayları arasında Fatih Terim de yer aldı.

İddialarla ilgili taraflardan bir açıklama gelmezken sosyal medya şimdiden konuyla ilgili çalkalanmaya başladı.

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal