Derbiye scout akını: Üç ismi dikkatle izlediler

Süper Lig’de 8. haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynandı. Dev derbiye Avrupa’nın dev takımlarının scout ekipleri akın ederken, Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo mercek altındaydı. İşte merak edilenler...

03.10.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 03.10.2022-13:14) Derbiye scout akını: Üç ismi dikkatle izlediler

Futbol severler Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçının heyecanını yaşadı. İlk yarıda Fenerbahçe etkili olan taraf iken maçın ikinci yarısında ise ev sahibi Beşiktaş oyuna ağırlığını koydu. Fakat derbide beklenen tek şey yani gol gelmedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Dev derbiye Avrupa’nın dev takımlarının scout ekipleri akın ederken, Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo mercek altındaydı.

Üç ismi dikkatle izlediler

Sabah’ın paylaştığı habere göre Beşiktaş Fenerbahçe maçında Avrupa’nın bazı önemli takımlarının scout ekipleri Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo’yu dikkatle izledi. 

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi scout

İngiliz, İtalyan ve İspanyol takımlarının scoutları üç yıldızı tribünden takip ederken, oyuncuların son durumlarını takım yönetimlerine rapor etti.

Takım scoutlarının  Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai ve Miguel Crespo’yu ilerleyen haftalarda da izlemeye devam edeceği kaydedildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal