27.01.2022-09:06 (Son Güncelleme:27.01.2022-09:06)


1

Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin 3.5 yıllık bir aranın ardından İtalya Milli Takımı'na davet edilmesinin ardından Teknik Direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un sezon başında kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mario Balotelli geldiği günden bu yana gösterdiği performansla büyük bir beğeni topladı.



3

Adana Demirspor formasıyla sezon başından bu yana toplamda 21 karşılaşmada süre alan Mario Balotelli, bu mücadelelerde 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



4

Mario Balotelli, kariyerinde yaşadığı büyük düşüşün ardından Adana Demirspor'da tekrardan form tuttu ve 3.5 yıldır hasret olduğu İtalya Milli Takım formasına tekrardan kavuştu.



5

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin kadroya davet edilmesi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Roberto Mancini : Balotelli bana ne söz verdi? Kesinlikle hiçbir şeyin sözünü vermedi. Balotelli de başkalarının çağrıldığı gibi davet edildi.



7

Roberto Mancini : Bir sürenin ardından onu yenide görmek için oldukça meraklıyız. Bize yardımcı olup olamayacağının değerlendirmesini yapacağız. Mario, teknik olarak her zaman iyi, bu bir problem değil.



8

Roberto Mancini : Onun fiziksel olarak ne durumda olduğunu görmemiz gerekiyor. Bir süredir gözden kaybolmuştu. Milli takımlarda önemli olan bir oyuncunun mevcut, iyi sonuçlar alan bir gruba entegre olabilmesidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR