26.01.2022-10:41 (Son Güncelleme:26.01.2022-11:01)


1

Adana Demirspor'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu Mario Balotelli'ye İtalya Milli Takımı'ndan sürpriz davet gelmişti. Yıldız oyuncu milli takıma geri dönmesinin ardından açıklamalarda bulundu.



2

Bu sezon Adana Demirspor'a transferiyle büyük ses getiren Mario Balotelli, Süper Lig'de oynadığı futbolla büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu sergilediği futbolla, büyük beğeni kazanırken attığı flaş gollerle de dikkatleri üzerine çekti.



3

Adana Demirspor'un formasını başarılı bir şekilde terleten yıldız futbolcuya geçtiğimiz günlerde çok sürpriz bir davet geldi. Futbolcu ülkesi İtalya'dan milli takıma davet aldı. Futbolcunun aldığı davet büyük gündem oldu. Mario Balotelli'yi davet eden isim ise bir dönem aralarının bozuk olduğu bilinen Roberto Mancini oldu.



4

Bu durum futbol dünyasında oldukça dikkat çekti. Yıldız futbolcu Mario Balotelli'den aldığı davet ve Mancini hakkında dikkat çeken sözler geldi.



5

Adana Demirspor formasını terleten Mario Balotelli, milli takıma seçilmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mario Balotelli yaptığı açıklamada, 'İyiyim, iyi bir ruh halindeyim. 31 yaşında milli takımda oynamak normal olmalı, bir anormallik yok. İtalya'nın Dünya Kupası'na katılmasını umuyorum, bunu hak ediyorlar. Neden play-off'ta olduklarını bilmiyorum ama böyle şeyler olabilir.' ifadelerine yer verdi.



6

Balotelli devam eden açıklamalarında transfer durumuyla ilgili olarak, 'Türkiye'de iyiyim, iyi bir ruh halindeyim. Orada kendimi mutlu hissediyorum.' açıklamalarına yer verdi.



7

Balotelli devam eden açıklamasında, 'Mancini ile konuştuk, her şey yolunda. Beni ilk o profesyonel yapmıştı, (Inter) beni terfi ettirmişti. Umarım bir gün kariyerimi sonlandırdığımda da, bunu görecek kişi olur.' şeklinde açıklamalara yer verdi.



8

Futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR