26.01.2022-10:08 (Son Güncelleme:02.02.2022-16:32)


1

Gelen son bilgilere göre sarı kırmızılıların eski futbolcusu Bafetimbi Gomis ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti. Galatasaray yıldız futbolcuyla resmen anlaştı.



2

2017/2018 sezonunda sarı kırmızılılarda 29 gol atıp Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli isimlerden birisi olan Gomis, 6 milyon Dolar'a Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Gomis, 3.5 yıllık maceranın ardından Al Hilal'e resmen veda etti. Golcü futbolcu arayan Galatasaray, 36 yaşındaki santrafor için yeniden devreye girmişti.



3



4

Fransız futbolcunun menajeri Patrick Mendy'nin, 'Galatasaray'a kapımız açık' diyerek transfere yeşil ışık yaktığı öğrenilmişti. Bu anlamda önemli gelişmeler yaşanıyordu.



5

Galatasaray'ın Gomis ile olan son görüşmesinde futbolcunun istediği ücret de ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın ''Bafetimbi Gomis de görüştüğümüz oyunculardan bir tanesi'' açıklaması taraftarları oldukça heyecanlandırırken, Gomis'in bu transfer için 3 milyon talep ettiği öğrenilmişti.



6

Başkan Burak Elmas'ın bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda Bafetimbi Gomis ile Gatasaray'ın 6 aylık sözleşme imzaladığı ve aynı zamanda imzalanan sözleşmede 1 senelik bir opsiyon maddesi olduğu öğrenildi.



7

Golcü oyuncu Gomis, sarı kırmızılı ekipten 6 aylık sözleşmesi için 1.2 milyon euroluk bir ücret alacak. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyordu.



8

Fransız futbolcu Gomis, 3.5 sezon formasını terlettiği Al Hilal takımında 147 karşılaşmada 107 gol atarak sergilediği performansla alkış aldı. Futbolcunun bu performansı ülkede gündem oldu.



9

Galatasaray forvet hattına Bafetimbi Gomis'i transfer ettiğini açıkladı. Galatasaray eski yıldızıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, transferi de sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR