İstanbul’da yürek yakan kaza: Otomobil yayalara çarptı can pazarı yaşandı! 5 ölü var

İstanbul Pendik’te seyir halinde otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan 5 kişiye çarptı. Yürek yakan kazada 5 kişi hayatını kaybederken otomobil sürücüsü ise yaralandı.

05.03.2024-09:54 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-17:42)

İstanbul’un Pendik ilçesinde TEM Otoyolu’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre seyir halinde Otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan 5 kişiye çarptı ve ölümlerine neden oldu. Otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Otomobil yayalara çarptı can pazarı yaşandı

Kaza, gece saat 01.00 sularında TEM Otoyolu Kurtköy kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Sultanbeyli istikametine seyir halinde olan Soner Kurt'un kullandığı 35 KD 5720 plakalı otomobil, otoyolu karşıya geçmeye çalışan 5 kişiye çarptı. Kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 68 yaşındaki Fatma Gürsoy, 48 yaşındaki Şükrü Okur, 44 yaşındaki Melek Okur, 15 yaşındaki Muhammet Alihan Okur ve 11 yaşındaki Ecrin Okur olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul’da yürek yakan kaza: Otomobil yayalara çarptı can pazarı yaşandı! 5 ölü var

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Soner Kurt'u kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Kaza sonrasında polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak trafiği tek şeritten kontrollü bir şekilde yönlendirdi.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Olay yerindeki inceleme ekipleri, uzun süre boyunca detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Polis ekiplerinin çalışması sırasında kaza haberini alarak gelen yakınları ise büyük bir üzüntü yaşayarak sinir krizi geçirdi. Ancak polis, yakınlarını görmek isteyenleri olay yerinden uzaklaştırdı. Yapılan incelemelerin ardından 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonucu cesetler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. (DHA)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal