Doğalgaz desteği için 1.000 TL’sini almayan kalmasın! Belediyeden dağıtılıyor

Kış aylarında birçok belediye doğal gaz yardımı yapmaya devam ederken, o belediyeden ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara özel 1.000 TL destek ödemesi sağlanacağı açıklandı. İhtiyaç sahibi olan herkes belediyeye başvurularını iletebilecek. İşte detaylar...

05.03.2024-09:46 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-12:45)

Aile Bakanlığı, geçtiğimiz gün destek ödemelerine bir yenisini daha ekleyerek ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam edeceğini paylaştı. Bu sefer farklı farklı illerde sunmuş olduğu doğalgaz desteğine bir yenisini daha ekledi. Nevşehir Göreme Belediyesi’ne doğalgaz desteği için başvuruda bulunan ihtiyaç sahiplerine 1.000 TL ödeme yapılacak. Diğer belediyelerden ayrı olarak başlatılmış olan bu destek ödemesi kapsamında, eksiksiz başvurularını gerçekleştiren ve ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlar 1.000 TL yardımı alabilecek.

1000 TL doğalgaz desteği

Nevşehir Göreme Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine 1000 TL fatura desteği

Aile Bakanlığı’nın sunmuş olduğu destek paketlerinin yanı sıra belediyeler de özel olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardım fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu sefer ihtiyaç sahiplerine yapılacak olan destek haberi Nevşehir Göreme Belediyesi tarafından verildi. Göreme Belediye Başkanı olan Ömer Eren, sosyal medya hesabı üzerinden ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara doğal gaz yardımında bulunacağını paylaştı. Özellikle Meteoroloji uzmanlarından hava derecelerinin ilerleyen süreçlerde daha da düşecek olduğunun bilgisinin verilmesi üzerine böyle bir yardım ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Destek ödemeleri için herhangi bir tarih verilmedi. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar, Nevşehir Göreme Belediyesi'ne giderek başvuruda bulunabilecekler. Ek olarak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar Nevşehir Göreme Belediyesi’nden ilgili diğer destek programlarında öğrenebilir ve bu destek programları içinde başvuruda bulunabilir.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal