İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak proje: Yüzde 70'i tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın projeleri devem ediyor. Yüzde 70'i tamamlanan Bakırköy-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar-Kirazlı Metro hattı ile; Bakırköy-Bağcılar-Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşüyor.

24.04.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-17:36) İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak proje: Yüzde 70'i tamamlandı

İstanbul'da ulaşımı rahatlatmak için yapılan projeler son sürat devam etmekte. İstanbul'a yapılan birçok metro İstanbul'da yaşayan vatandaşlara rahatlık sağladı. Şimdi yapılacak olan bu projeyle birlikte vatandaş rahat edecek.

Bunlardan birisi de Bakırköy-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar-Kirazlı Metro hattı. Yapılan bu projenin yüzde 70'inden fazlası ise tamamlanmış vaziyette. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yüzde 70'i tamamlanan 'Bakırköy-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar-Kirazlı Metro Hattı" ile 'Bakırköy-Bağcılar-Kirazlı"'arasının 13,5 dakikaya düşeceğini açıkladı.


Yıl sonunda hizmete sunulacak

Hattın 2022 yılın sonunda hizmete açılması düşünülüyor.

Bakırköy-Kirazlı arası 13.5 dakikaya düşecek. 3 vesait ile 44 dakikaya gidilen Kirazlı-Halkalı-Marmaray ise 14 dakikaya düşecek. Bunun yanında birçok entegre noktasıyla da İstanbul'da mesafeler kısalacak. Bu durum sonunda İstanbul'un trafiği bir nebze rahatlayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal