İstanbul'da akılalmaz hırsızlık! Duvarı delip mağazadan 450 bin değerinde ürün çaldı: O anlar kameralara yansıdı

İstanbul'da bir hırsız duvarı delip girdikleri mağazadan 450 bin değerinde ürün çaldı.

24.04.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-16:46)

İstanbul Sultangazi'de akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir cep telefonu mağazasına giren hırsızlar kasa içerisinde bulunan maddi değeri 450 bin TL olan cep telefonu, kulaklık, akıllı saat çalan şüpheliler yakalandı. Şahsın duvarı delerek mağazaya giriş ve kasayı boşaltma anı kamerada.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 2304 Sokak'ta 1 Nisan günü N.A.A ait cep telefonu mağazasına gelip duvarı delerek çelik kasa içerisinden maddi değeri 450 bin TL olan cep telefonu, kulaklık, akıllı saat çalındı. Yapılan bu olay sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hemen kolları sıvadı. Yapılan çalışmalar sonucunda ise 20 Nisan günü Zeytinburnu ve Büyükçekmece'de yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ev aramalarında 76 bin 200 TL nakit para ve Kasa açmaya yarayan aletler ele geçirildi. Emniyette işlemeleri biten şüpheliler adli sevk edildi.


O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Adliyeye sevk edilen Viktor B. tutuklanırken, İbrahim B ise serbest bırakıldı.Öte yandan, şüphelilerin mağaza duvarını delip içeriye girmeleri ve kasayı boşaltmaları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal