Kabine Toplantısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısında neler konuşulacak?

Türkiye’nin iç ve dış gündemi konusunda kritik kararların alındığı Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki Kabine Toplantısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak? Son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

24.04.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-16:48) Kabine Toplantısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısında neler konuşulacak?

Türkiye’de milyonlarca insanı etkileyen kararların alındığı Kabine Toplantısı’nın ne zaman gerçekleşeceği ile toplantıda konuşulacak konuların neler olacağı merak ediliyor. Yeni haftanın başlamasına 1 gün kala ülkenin iç ve dış gündemi konusunda kritik kararların alındığı Kabine Toplantısı’nın ne zaman gerçekleşeceğini öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden ‘’Kabine Toplantısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak? Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak?’’ sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Kabine Toplantısı'nda neler konuşulacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı’nın ana gündem maddelerinin Ramazan Bayramı tatili ile koronavirüs maske yasağı olması bekleniyor. Bakanlarla bir araya gelecek olan Erdoğan, 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı konusundaki son kararı toplantının ardından açıklayacak.

Kabine Toplantısı Ne Zaman

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği Pençe-Kilit operasyonu da toplantıda ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer bakanlar operasyonun son durumunu değerlendirecek.

Milyonlarca insanın merakla beklediği koronavirüs maske yasağı kararı da Kabine Toplantısı’nda konuşulacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantıdaki diğer yetkililere kapsamlı bir değerlendirme raporu sunacağı ifade ediliyor.

Kabine Toplantısı yapılacak mı, ne zaman yapılacak?

Ramazan Bayramı öncesindeki son Kabine Toplantısı 25 Nisan 2022 Pazartesi öğleden sonra gerçekleşecek. Toplantıda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından akşam saatlerinde açıklanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal