Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca emekliyi ilgilendiren flaş ikramiye açıklaması!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Ramazan bayramı ikramiyeleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar geldi. Erdoğan açıklamasında 2022 bayram ikramiyesinin ne kadar olduğunu ve ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağı konusunda bilgiler verdi.

24.04.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-17:08) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca emekliyi ilgilendiren flaş ikramiye açıklaması!

Her yıl dini bayramlarda devlet tarafından emekli vatandaşlara verilen bayram ikramiyeleri 2022 Ramazan bayramı öncesinde de gündem konusu oldu. Ramazan Bayramı'ndan önce ödenecek olan bayram ikramiyelerinin Ocak ayında yapılan zamlarla birlikte yükseleceği yönünde oluşan beklentiler, bayrama az bir süre kala neredeyse netleşti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bayram ikramiyelerine ilişkin yaptığı açıklamasında bayram ikramiyelerine yapılacak olan zamlarla ilgili henüz net bir kararın olmadığını belirterek, mevcut olarak ödenen bin 100 TL bayram ikramiyesinin 28-29 Nisan tarihlerinde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılma yönünde bir karar aldıklarını söyledi. Zam konusunun her zaman için değerlendirilmeye alınacağını aktaran Bakan Bilgin, şu anki mevcut durumda bayram ikramiye tutarlarının şimdilik aynı olarak kalacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca emekliyi ilgilendiren ikramiye açıklaması!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Ramazan bayramı ikramiyeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram ikramiye tutarlarının bayramdan önce 28-29 Nisan tarihlerinde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emeklilere ödenecek olan 2022 Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerine ilişkin yaptığı açıklamaları destekler niteliğinde bir konuşma yaptı. AK Parti grup toplantısının hemen ardında TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Ramazan bayramında ödenmesi planlanan emekli ikramiyelerinin 1100 lira olarak ödeneceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basına karşı yaptığı konuşmasında ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıkladığı ve bugüne kadar 500 bin Suriyelinin gönüllü olarak ülkelerine geri döndüğünü hatırlatarak Ramazan bayramında ülkelerine gitmek isteyenlere müsaade vermeme konusunda kararları olduğunu söyledi. Erdoğan, Türkiye'ye sığınanları kovan değil kucaklayan bir iktidar olduklarına dikkat çekerek Kuzey Suriye’de başlattıkları briket evlerin inşaatlarının bitmesi sonrasında huzurlu ve güvenli bir bölge olarak kendilerini gönüllü olarak göndereceklerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal