İstanbul'da Tarihi Kapalıçarşı'nın Açılış Tarihi Belirlendi

İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı ne zaman açılacak? sorusuna yanıt geldi. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş çarşının açılış tarihini açıkladı.

08.05.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:22) İstanbul'da Tarihi Kapalıçarşı'nın Açılış Tarihi Belirlendi

İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı ne zaman açılacak? sorusuna yanıt geldi. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, "İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı 1 Haziran'da alışverişe açılacak." dedi.

Dünyanın dört bir yanından insanın buluşma noktası olan İstanbul Kapalıçarşı coronavirüsün bulaşma hızının önüne geçmek amacıyla kapatılmıştı. Normalle sürecine geçişle birlikta alınan kararlardan biri de İstanbul'daki tarihi Kapalıçarşı'nın açılması oldu. Bu karar doğrultusunda kapalıçarşı ziyarete yeniden kapılarını açacak.

TARİH BELLİ OLDU
Aktarılan son gelişmeye göre İstanbul'da tarihi Kapalıçarşı 1 Haziran'da alışverişe açılacak. 
Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş çarşının Kalpakçılar Caddesi’nde basın toplantısı gerçekleştirdi Kurtulmuş, "23 Mart itibariyle sadece esnafımızı 2 kapıdan alarak bugünlere kadar geldik. Kapalıçarşı’yı 1 Haziran’da ziyarete açacağız" açıklamasını yaptı.

TÜM KAPILAR AÇILMAYACAK!
Çarşının 21 kapısının açılmayacağını dile getiren Kurtulmuş, "10-11 kapıyı açacağız ve ziyaretçileri kontrollü bir şekilde içeri alacağız" bilgisini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal