İstanbul'da taksi açılış ücreti ne kadar oldu? İstanbul Taksi açılış ücreti 2022

İstanbul ulaşım konusunda yine sıkıntıda. Taksicilerin beklediği zam geldi. İstanbul taksi açılış ücreti ne kadar oldu? Vatandaşların merak ettiği İstanbul ulaşım zam fiyatları araştırılmaya başlandı.

07.04.2022-12:49 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-12:49) İstanbul'da taksi açılış ücreti ne kadar oldu? İstanbul Taksi açılış ücreti 2022

Son günlerde olan zamlar vatandaşları üzüyor. Bugün gündem İstanbul için ulaşım zamlarındaydı. İstanbul için yapılan ulaşım zamları vatandaşları kızdırdı. Bir çok zaman taksi kullanmak zorunda vatandaş taksi açılış ücretini merak ediyor. İstanbul taksi açılış ücreti ne kadar oldu? İstanbul ulaşım ücretleri ne kadar? 

İstanbul taksi açılış fiyatı ne kadar? Ne kadar zam geldi? 

İstanbul' da ulaşım için herkezin merak ettiği zam bugün geldi. Ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı. Vatandaşlar bu durumdan hiç memnun değil. Benzin zamlarından sonra çoğu kişi taksilere yada toplu taşıma araçlarına yönelmişti. Ulaşıma yapılan zam vatandaşları ayaklandırdı.

İşte İstanbul toplu taşıma ücretleri

Yapılan yüzde 40 zam ile, taksimetre açılış ücreti 9.8 TL ye yükseldi. Taksilerde İndi bindi fiyatı 20 TL den 28 TL olarak belirtildi.

Tam bilet: 5.48 TL den 7.67 TL ye yükseldi, aylık tam bilet 602 TL oldu.

Öğrenci için aylık bilet fiyatı : 109 TL yükseldi. İlk aktarma fiyatı ise 5.48 TL olarak belirlendi.

İstanbul Taksi Ücretleri belli oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal