Taksi açılış ücretlerine zam mı geldi? İstanbul taksi zammı yüzde kaç oldu? 6 Nisan İstanbul taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti!

İstanbul'da ulaşımın ardından taksi ücretlerine de zam yapıldı. Toplu taşıma ücretlerinde yapılan zam sonrası vatandaşlar taksi ücretlerini araştırmaya başladı. Peki, İstanbul taksi ücretleri ne kadar oldu? Taksimetre açılışı ne kadar?

06.04.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-16:40) Taksi açılış ücretlerine zam mı geldi? İstanbul taksi zammı yüzde kaç oldu? 6 Nisan İstanbul taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti!

İstanbul'da toplu taşımaya gelen zamlar sonrası yeni taksi ücretleri merak edildi. İşte zam sonrası yeni taksi ücretleri...

İstanbul'da taksilere de zam yapıldı!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde bugün gerçekleştirilen toplantı sonrasında tüm toplu taşımalarla birlikte taksilere de %40 oranında zam yapıldı.

Sarı taksilerin kısa mesafe ücreti değişti!

Yeni zam sonrasında taksilerin açılışı 9.8 lira oldu. Kısa mesafede taksi ücretiyse 28 TL'ye yükseldi.


Mavi kart abonman ücreti ne kadar oldu?

Ulaşım fiyatlarındaki artışla beraber tam biletin ücreti 7,67 lira, mavi kartın aylık abonman ücreti 602 TL, öğrencilerin aylık mavi kart ücretleriyse 109 lira olarak güncellendi.

Zamdan okul servisleri de etkilendi!

Yeni zam kararıyla okul servislerindeki 0-1 kilometre mesafenin ücreti 554 TL olarak belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal