PTT personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? PTT personel alımı ne zaman? 2022 PTT alımı için başvuru tarihleri

PTT’nin personel alım başvuruları gündemde yerini aldı. PTT’ye personel alınacağına dair haberlerin ardından, konuya ilgi gösteren vatandaşlar başvuru koşullarını araştırmaya başladı. Binlerce kişi, PTT personel alım şartları nedir? 2022 yılında PTT personel alım başvuruları ne zaman? Gibi pek çok soruya yanıt arıyor.

07.04.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-12:45) PTT personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? PTT personel alımı ne zaman? 2022 PTT alımı için başvuru tarihleri

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alım başvuruları gündemden düşmüyor. PTT AŞ.’nin personel alımı yapacağı yönündeki haberlerin ardından, PTT personel alım koşulları 2021 yılının sonlarından günümüze kadar tazeliğini korudu. PTT kadrosunda çalışmak isteyen vatandaşlar konuya dair herhangi bir resmi açıklama olup olmadığını merak ederken, araştırmalarını da sıklaştırdı. Binlerce kişi, PTT personel alım başvuruları ne zaman? Başvuru koşulları nedir? Gibi sorulara yanıt arıyor.

PTT personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, personel alımına ilişkin bir ilanın yayınlanmasını bekliyor. Personel alım ilanına başvuru yapmayı planlayan binlerce kişi, başvuru şartlarını ve tarihini araştırıyor.

Personel alımları ne zaman yapılacak?

2021 yılından beri konuşulan PTT personel alımına ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşların gözü kulağı gelecek resmi duyuruda. Personel alım koşullarına uyan vatandaşlar, yapılacak sınava ve mülakata girebilecek. Sınava giren adaylar, başarılı olmaları durumunda PTT kadrosunda işe alınacaklar. PTT her yıl alım yapılacak personellerde aranan şartlar, alım yapılacak personel sayısı gibi konularda vatandaşlara bilgi vermektedir.

Buna göre PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşların dikkat etmesi gereken detaylar şu şekilde;

PTT personel alımına başvurmak isteyen adaylar ilk olarak PTT resmi intenet sitesi üzerinden başvuru alanlarını seçmelidir. Başvuru yapacak adaylar, tercih edecekleri alana göre tek bir seçim yapabilecek ve aldıkları puanlar dikkate alınarak değerlendirilecek. PTT personel alımı için düzenlenecek sınava girmek isteyen vatandaşlar, sınav giriş ücretlerini Ziraat Bankası veya PTT intenet sitesi aracılığıyla yatırabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal