İstanbul’da sağanak yağış trafiği artırdı: Sabah saatlerinde yoğunluk zirve yaptı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış sebebiyle kent genelinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. İşte detaylar…

16.01.2024-09:38 - (Son Güncelleme: 16.01.2024-17:34)

Gece saatlerinden bu yana etkisini artıran sağanak yağış İstanbul’da sabah saatlerindeki trafik yoğunluğunun artmasına sebep oldu.

İşe ve okula giden vatandaşların yarattığı trafik sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası geçişlerinde ve bağlantı yollarında ciddi yoğunluk gözlemlendi.

İstanbul’da trafik yoğunluğu arttı

AA’nın yer verdiği habere göre; İstanbul'un Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda Kartal ve Avrasya Tüneli bölgeleri arasında her iki yönde trafik akışında sıkıntı yaşanıyor. Aynı zamanda TEM Otoyolu'nda Ataşehir, Ümraniye, Kavacık, Sancaktepe mevkileri ile Çamlıca gişelerinde araçlar yavaş ilerliyor.

İstanbul Trafik Yoğunluğu

Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda Avcılar, Bahçelievler, Haliç Köprüsü, Şişli ve Mecidiyeköy mevkilerinde trafik ağır seyrediyor. Ayrıca, TEM Otoyolu Kağıthane mevkisinde de trafik yoğunluğu oluşurken, otoyolun D-100 kara yolu ile bağlantı yollarında araçlar ağır şekilde ilerliyor.

Kentteki yağışın etkisiyle birlikte bazı bölgelerde maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Bu durum, özellikle bazı otobüs ve metrobüs duraklarında işe gitmekte olan vatandaşlar arasında yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 09.05 itibariyle ölçülen trafik yoğunluğu yüzde 76 olarak kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal