İstanbul'da korkutan kaza! Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı: O anlar kameralara yansıdı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde iki metrobüsün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

30.04.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-11:22)

Gelen bilgiler doğrultusunda, dün gerçekleşen seyir halindeki iki metrobüs, Belediye ile Cumhuriyet durakları arasında kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada arkadan gelip duramayan metrobüs aracı da kazaya karıştı.

Kazada, 8'i yolcu, 1'i sürücü olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Yapılan ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında vatandaşlar metrobüs yolunda yürüyerek durağa ulaştı.

Kazaya karışan araçların kaldırılması için çalışmalar sürüyor. Kazanın olduğu bölgede metrobüslerin geçişi tek şeritten sağlanıyor. Metrobüs hattında her iki yönde yolcu yoğunluğu yaşandığı görülüyor.

Kaza anı kameralara yansıdı

İki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı, bir metrobüsün de duramayarak önündeki araca vurduğu kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kayıtlarda, sürücü koltuğunun boş olduğu gözlenen metrobüsün giderek hızlanıp yalpalayarak bariyerlere çarptığı, daha sonra da duramayıp karşıdan gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştığı görülüyor.

Beylikdüzü'ndeki metrobüs kazasının etkisi saatlerce sürdü

Beylikdüzü'nde iftar saatine az zaman kala kaza yapan metrobüslerin henüz yoldan kaldırılamaması, metrobüs yolunda uzun kuyruklara neden oldu. Saatlerce metrobüslerde mahsur kalan vatandaşlar, metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaşıp evlerine gitti.

'2,5 saattir yoldayım'

2-3 saattir yolda olduğunu ve ilgisizlikten ötürü sitem eden bir vatandaş, 'Şimdi metrobüs kaza olduğu zaman 1-2 saat kimsenin hakkı yok bekletmeye. Her şey çok güzel oluyor. Görüyorsunuz metrobüsün kuyruğu Avcılar'a kadar gidiyor. Yazık günah değil mi? Bu kadar ilgisizlik. Ben 2-3 saattir yoldayım ayıp yani. Ben Mecidiyeköy'den geliyorum. Benim 40-50 dakikada buraya gelmem lazım, ama 2,5 saattir yoldayım' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal