İstanbul'da korkunç olay, işe gitmek için evinden çıktı, tanımadığı biri tarafından öldürüldü!

İşe gitmek için Ümraniye’deki evinden çıkan Batuhan Kurt, yolda yürüdüğü esnada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

21.03.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-14:07)

Batuhan Kurt'un ağabeyi Oğuzhan Kurt söz konusu olaydan sonra yaşanan gelişmeleri anlatırken, "Olay olduktan sonra annemi arıyor. 'Anne ben bıçaklandım, ambulansa haber verin' diyor. Annem, 'Neredesin annem' dediğinde, 'Anne ben sokaktayım' diyor." ifadelerini kullandı.

Bıçaklanma olayı geçtiğimiz Cumartesi günü sabah 8 saatlerinde Ümraniye’de yaşandı. Kapalıçarşı'daki kuyumcuda çalışan ve iş yerine gitmek amacıyla evden çıkan 21 yaşındaki Batuhan Kurt, korkunç bir olay yaşadı.

Kalbinden bıçaklandı

21 yaşındaki genç, sokakta yürüdüğü esnada yanından geçen ve kimliği henüz tanımlanamayan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanan Kurt, düştüğü yerden kalkarak koşmaya başladı. Genci bıçaklayan şahıs ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Panik halinde olay yerinden uzaklaşan genç, annesini arayarak yardım istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olayın yaşandığı yere gelen sağlık ekipleri, genç Batuhan’ı Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Meydana gelen olay üzerine emniyet ekipleri zanlıyı yakalamak üzere operasyon başlattı.

Ambulansa haber verin

Bıçakla yaralanarak hayatını kaybeden Batuhan Kurt'un ağabeyi Oğuz Kurt, "Dün sabah saatlerinde kardeşim evden çıkıyor işe gitmek için. Telefonla uğraşırken bıçaklanıyor. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından iki kere bıçak darbesi alıyor. Hastaneye kaldırılıyor, hayatını orada kaybetti. Olay olduktan sonra annemi arıyor. Anne ben bıçaklandım, ambulansa haber verin' diyor. Annem, 'Neredesin annem' dediğinde, 'Anne ben sokaktayım' diyor.” şeklinde olay sonrası yaşananları anlatıyor.

Ambulansa haber verin

Kardeşinin kimseyle bir sorunu olmadığını ve çok temiz bir çocuk olduğunu söyleyen ağabey Oğuz Kurt, kendisi çok temiz düzgün bir insandı. 21 yaşındaydı kardeşim. Kimseyle husumeti olmayan, mahallede eş dost tarafından çok sevilen bir çocuktu. Suçluların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden yardım istiyoruz." şeklinde konuştu.

Cinayet anı çevredeki güvenlik kamerasında

21 yaşında Batuhan Kurt’un bıçaklanma anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Söz konusu görüntülerde, yolda yürüyen katil şahsın karşısına çıkan Batuhan Kurt'u kalbinden bıçakladığı ve ardından olay yerinden uzaklaştığı, yere düşen Kurt'un ise ağaya kalkarak yürüdüğü gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal