İstanbul’da korkunç cinayet: “Tabancayı verip ateş et dedi"

İstanbul, Avcılar'da bir bar sahibi iş yerinde bir kadın tarafından öldürüldü. Bar sahibinin, Gurbet T. adlı kadına onsuz yaşayamayacağını söyledikten sonra tabancasını vererek tetiği çekmesini istediği iddia edildi.

20.05.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-10:30)

İstanbul, Avcılar'da korkunç bir cinayet meydana geldi. Avcılarda bir barda yaşanan olay, bugün saat 11.00 sıralarında Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde meydana geldi. 

Söz konusu olayda 28 yaşındaki Gurbet T. isimli kadın, Avcılar'da işletmesi bulunan 28 yaşındaki bar sahibi Çağdaş Emre Elçi'ye tabanca ile ateş etti. Elçi kanlar içinde kaldı. Gurbet T. ise dışarı çıkarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralan Çağdaş Emre Elçi, Avcılar'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Çağdaş Emre Elçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gurbet T.

Cinayeti kabul etti

Polisler tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alınan evli ve 2 çocuk annesi kadının cinayeti kabul ettiği öğrenildi. 

Cinayeti kabul eden Gurbet T. ilk ifadesinde: "Çağdaş Emre Elçi beni çok sevdiğini ve bensiz yaşayamayacağını söyleyerek tabancasını bana verdi. Sonra da ateş etmemi istedi." sözlerinde bulundu.  

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal