Eskişehir'de korkunç olay: 15 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle annesini öldürdü, 3 komşuyu yaraladı!

Eskişehir'de annesini öldüren ve 3 komşuyu yaralayıp kayıplara karışan 15 yaşındaki gencin yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

19.05.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-15:52) Eskişehir'de korkunç olay: 15 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle annesini öldürdü, 3 komşuyu yaraladı!

Eskişehir’de korkunç bir olay yaşandı. 15 yaşındaki İ.A. adlı erkek çocuk, 1 yıl önce babası Erkan A.'dan boşanan 35 yaşındaki annesi Serap Bor'u pompalı tüfekle öldürdü. 3 komşuyu ise yaraladı. Olay sonrası otomobille binip kaçan genci yakalamak için mobese ve güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Söz konusu zanlı İ.A.’nın yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Söz konusu olay Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak'ta  yaşandı. Ertorun sokakta ikamet eden Serap Bor, 1 yıl önce Erkan A. ile boşandı. Erkek çocukları İ.A. ise babasıyla Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli köyünde yaşamaya başladı.

3 komşu yaralandı

Aktarılan bilgilere göre, bu sabah saatlerinde otomobille Aşağıpiribeyli köyünden Fevziçakmak Mahallesi’ne gelen İ.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle tartıştığı annesi Serap Bor’u öldürdü. O esnada ekmek yapmak için toplanan komşuları 60 yaşındaki Ayşe Altın, 61 yaşındaki Döndü Çayır ve 50 yaşındaki Türkan Çimen’i de bilinmeyen bir nedenle vurdu.

Eskişehir'de Kan Donduran Olay!

Durumu kritik

Silah seslerini duyan komşuların olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Serap Bor’un hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralanan komşular ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne sev edildi. Göğsünden yaralanan Çayır’ın sağlık durumunun kritik olduğu biliniyor.

Olayın ardından İ.A.’nın yakalanması için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çalışma başlattı. Mahalleye çıkan mobese ve güvenlik kameralarının kayıtları ise incelemeye alındı. Soruşturma sürüyor.


Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal