Konya'da kan donduran olay: Kafedeki çalışanına 3 saat boyunca işkence yaptılar, bıçakla göğsünü çizdiler!

Konya’da korkunç bir olay meydana geldi. 12 yaşındaki Demet A. eski patronlarının da aralarında olduğu 2’si kadın 3 kişi tarafından 3 saat boyunca türlü türlü işkencelere maruz bırakıldı. İşte akıl almaz olayın detayları..

14.04.2022-09:40 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-11:37) Konya'da kan donduran olay: Kafedeki çalışanına 3 saat boyunca işkence yaptılar, bıçakla göğsünü çizdiler!

2'si kadın 3 kişi, iple bağladıktan sonra Demet A.’yı bir rezidansa götürüp hayatının en kötü saatlerin i yaşattılar. 3 saat boyunca yanlarından ayırmadıkları genç kadına birbirinden acımasız işkenceler uygulayan şüpheliler tecavüz tehdidi yaptıkları kadının göğsüne bıçakla yara açıp "Bu bizim imzamız" dedi. İşte kan donduran bu olayın ayrıntıları.. 

Konya'da, Murat D. ve kız arkadaşı Sara D.'nin ortaklaşa işlettiği kafede 1 ay boyunca çalışan Demet A. (21), iddiaya göre Murat D.'nin tacizine maruz kalınca, 1.5 ay önce oradan çıkıp başka bir yerde çalışmaya başladı. Alınan bilgilere göre Murat D., sevgilisi Sara D. ve ikilinin arkadaşı Tuğba D., önceki gün Demet A.'nın yeni işe başladığı kafenin önüne gitti. Genç kadını telefonla arayarak önemli bir mesele hakkında konuşmak istediğini belirten Murat D., dışarı çıkar çıkmaz Demet'i kadın arkadaşlarıyla beraber zor kullanarak araca aldı.

Boğazına ip bağlayıp kaçırdılar, rezidansta işkence yaptılar

Boğazına ip bağlanarak bıçak çekilen çaresiz kadın, bağırıp etraftan yardım isteyemedi. Şüpheliler Demet A.’yı merkez Selçuklu ilçesinde stüdyo dairelerin bulunduğu siteye götürdü. Kameralar tarafından görüntülenmemek için genç kızı arka kapıdan bina içerisine alan şüpheliler, el ve ayaklarını bağladıkları genç kadına işkence uygulamaya başladı.

Konya'da kan donduran olay: Kafedeki çalışanına 3 saat boyunca işkence yaptılar, bıçakla göğsünü çizdiler!

Sevgilimi sen mi ayarttın? 

Şüphelilerden Sara D., “Sevgilim Murat'ı sen mi ayarttın” dedi. Demet ise onu aynı bir abisi olarak gördüğünü, çocuklarıyla arasında yalnızca birkaç yaş olduğunu ve kendisini taciz etmesi sebebiyşe kafedeki işten çıktığını belirtti.

Çırılçıplak soyup 3 saat işkence yaptılar

Fakat buna rağmen Sara D. genç kıza inanmayıp işkence uygulamaya devam etti. Demet'i çırılçıplak soyan, yüzünde sigara söndüren, saçını makas ve bıçakla kesen, bu anları da cep telefonuyla kayıt altında tutan şüpheliler, kendisine ve teyzesinin canına kast edeceği yönünde tehditler savurup, 3 saat boyunca işkence yaptıktan sonra genç kızı serbest bıraktı.

Olay yerinden bindiği taksiyle tekrar çalıştığı kafeye gelen Demet A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürekli taciz ediyordu

Murat D. ve Sara D.'nin beraber işlettiği kafede 1 ay süresinde çalıştıktan sonra 1,5 ay önce oradan çıkan Demet A. yaşadığı dehşet anları anlattı. Demet A., "Yanında çalıştığım süre boyunca beni hem sözleri ile hem de hareketleri ile taciz ediyordu. Sürekli yüzümü ellemeler, yaşın bir önemi olmadığı yönünde sözler söylüyordu. Ailemde buranın uygun olmadığın söyledi ve oradan ayrıldım. Olay gecesi önemli bir konu konuşacağını söyleyip beni dışarı çağırdı. Dışarı çıkınca iki kadın saklandığı yerden çıkıp beni zorla araca bindirdi. Bıçak dayayıp, sesimi çıkarmamam istendi. Eve getirdiklerinde elimi kolumu bağladılar. Sevgilisi ile bir ilişkim olmadığını söylememe, haklı olmama rağmen özür dilediysem de fayda etmedi. Sara D. bana işkence yapmayı sürdürdü. Çırılçıplak soyup videoya çektiler. Yüzümde sigara söndürüp, saçımı makas ve bıçakla kestiler. Ne kadar yalvarsam da bırakmadılar. Beni tecavüz ettirmekle tehdit ettiler. Cinsel istismarda bulundular.

Göğsünü bıçakla çizip "imzamız" demişler

Bu bizim imzamız diyerek göğsüme bıçakla imza attılar. Dayanacak gücüm kalmayınca bıraktılar. Telefonumu gasp ettikleri için kimseden yardım isteyemedim.” şeklinde yaşadıklarını anlattı.

Konya'da kan donduran olay: Kafedeki çalışanına 3 saat boyunca işkence yaptılar, bıçakla göğsünü çizdiler!

Demet tek değil

Demet A. kafe işletmecilerinin kendisinden çok kısa bir süre sonra başka bir kıza da aynı kötülüğü yaptıklarını ifade ederek, "O kızda şikayetçi oldu. Ona da bana yaptıklarını yapmışlar. Yakalanınca da bizim kendi kendimize bunları yaptığımızı, bir suçlarının olmadığını söylemişler. Bana hiç unutamayacağım acıları yaşattılar. Ben insanların yüzüne bakamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Hiç suçum yokken bana saatlerce işkence yaptılar. Birde bizi arayıp şikayetimizi geri çekmemizi istiyorlar. Cezalarını çeksinler istiyorum" dedi.

Gözaltına alındılar

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı. 3 şüpheli Demet A'ya yaptıkları sebebiyle adli kontrol alırken, başka genç kıza yaptıkları uygulamalar sebebiyle tutuklandı.

Konya'da kan donduran olay: Kafedeki çalışanına 3 saat boyunca işkence yaptılar, bıçakla göğsünü çizdiler!

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapılmasına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal