İstanbul Ataşehir'de dehşete düşüren kadın cinayeti! ''Yapma yapma diye çığlık attı''

İstanbul Ataşehir'de bugün bir kadın daha cinayete kurban gitti. Eşi tarafından bıçaklanan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin görgü tanığı, ''Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu'' diye söyledi. İşte haberin detayları...

06.05.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:23)

Ataşehir ilçesi Örnek Mahallesinde bugün öğlen saatleri içerisinde T.K. ile karısı S.K. çiftinin boşanma davası devam ediyordu. Gelen iddialara ilişkin ikili mahallede bulunan bir parkta bir araya geldiler ikili arasında henüz nedeni bilinmeyen bir konu üzerinde tartışma çıktı. Bu tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşmeye başlayınca öfkeden adeta deliye dönen koca eşi S.K.'yı defalarca kez bıçaklayarak yaraladı. 

İstanbul Ataşehir'de kadın cinayeti

Gelen ihbarlar üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan kadını hemen hastaneye kaldırdı. S.K. kaldırıldığı hastanede sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayata gözlerini yumdu. Yaşanan korkunç olaya ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şüpheli koca gözaltına alındı. 


''Ellerini ve bıçağı çimene sildi'' 

Olaya şahit olan görgü tanığı Hakkı Çırçır, ''Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı'' diye konuştu. 

''Yapma yapma'' sesleri duyuldu 

Bir diğer görgü tanığı olan Recebiye Ürküt de, '' 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar'' dedi. Polisin korkunç cinayete ilişkin soruşturması sürüyor. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Valilik açıklama yaptı 

Konuya yönelik İstanbul Valiliğinden de açıklama geldi. Valilik açıklamasında; "Bugün saat 14.00 sıralarında Ataşehir İlçemizin Örnek Mahallesi parkında meydana gelen "aile içi şiddet" olayında; Şüpheli T.K adlı şahsın, eşi S.K'yi çeşitli yerlerinden bıçaklamak suretiyle olay yerinden kaçtığı tespit edilmiştir. Yaralı S.K, 112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilmiş ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Güvenlik güçlerimizce başlatılan çalışmalar neticesinde şüpheli T.K ve olayda kullanılan suç aleti ele geçirilmiştir. Kadınlara yönelik her türlü şiddeti nefretle kınıyor, bu elim hadise neticesinde hayatını kaybeden S.K'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz" diye söylendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal