İstanbul'da Kar Hayatı Felç Etti: Tuzlanmayan Yollar Araçların Kabusu Oldu!

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yine şaşırtmadı. Kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı şehrin birçok noktasında sürücülere zor anlar yaşatırken İBB'nin almadığı, önlemler vatandaşa eziyet olarak geri döndü

24.01.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-10:29)

İstanbul' u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, megakent İstanbul'u olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının yoğun olması sebebiyle İstanbul trafiğindeki yollar kayak pistine döndü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler kaza yapmaktan son anda kurtulurken, bazı sürücüler ise kayarak diğer araçlara çarptı.

Pendik Köprüsü mevkiinde dörtlülerini yakarak duran bir otomobil sürücüsü arkadan gelen araçların kaza yapmasına sebep oldu. Kazadan sonra bir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

KAYAK TAKIMLARINI GİYEREK SOKAK ARASINDA KAYDI

Ataşehir Örnek Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan bir Özel Halk Otobüsü metrelerce sürüklendi. 

Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi'nde kar yağışını fırsat bilen bir vatandaş kayak takımlarını giyinerek sokak arasında kaydı.

Yakacık, Çavuşbaşı, Kurtköy ve Çekmeköy'de yolların beyaza bürünmesiyle araçlarıyla drift yapan sürücüler tehlikeli anlara sahne oldu. Yakacıkta drift yaparak ilerlemeye çalışan lüks cip sürücüsü, aracın etrafında ittirmeye çalışanlara çarpmaktan kılpayı kurtuldu.

Ataşehir'de yokuş aşağı inemeyen bir taksi sürücüsüne çevredekiler sağdan ve soldan iterek destek oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. CHP'li İBB'nin müdahale etmekte geç kaldığı yollarda sürücüler direksiyon hakimiyetini sağlamakta güçlük çekti ve rampaları çıkamayan bazı araçlar kaydı.


ARAÇLAR TERS DÖNMÜŞ YARDIM BEKLİYOR 

Kadıköy'de kayıtlara geçen görüntülerde kar nedeniyle kayganlaşan yolda ters dönen araçlar yardım beklerken herhangi bir çalışma yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Esenyurt'ta da CHP'li İBB'nin almadığı önlemler vatandaşa eziyet olarak geri döndü.

Hizmet yerine algıya dayalı bir siyaset izleyen CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimi bir kez daha sınıfta kaldı. İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı  'Şu ana kadar herhangi bir aksaklık yaşanmadı' ifadelerini kullandığı paylaşım beğeni yerine tepki topladı. CHP'li İBB Başkanı'nın 'aksaklık yaşanmadı' dediği sıralarda yolda kalan, ters dönen araçlar ve gidemeyen otobüsler yetkililerden yardım bekledi.


YOLCULAR İNİP YÜRÜMEK ZORUNDA KALDI

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir İETT otobüsü kar yağışı nedeniyle seferini durdururken yolcular inip yürümek zorunda kaldı. 36T Taksim Cebeci hattındaki İETT otobüsü şoförü, Kasımpaşa yönüne hareket halindeyken gideceği yolun karla kaplı olması nedeniyle Şişhane Durağı'nı geçtikten sonra yolcuları araçtan indirdi. Otobüsten inen yolcuların yola yürüyerek devam etmek zorunda kaldığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Bazı vatandaşlar, yolun tuzlanmadığını belirterek, yaşanan bu duruma büyük tepki gösterdi.

HİÇ TUZLAMAMIŞLAR BURALARI

Ümraniye - Şile Otobanı'nda yaşananları cep telefonu ile kaydeden vatandaş, 'Kamyonlar zor çıkıyor. Çıkamıyorlar hatta. Hiç tuzlamamışlar buraları.' ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal