THY Duyurdu: Seyahat Öncesi Uçuşunuzu Kontrol Edin!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle kalkış ve varışlı toplam 67 seferin iptal edildiğini duyurdu. 

24.01.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-17:17)

Türkiye’nin büyük bölümünde etkili olan kar ve tipi günlük hayatı olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Türkiye genelinde çok sayıda kara yolunun ulaşıma kapanmasının ardından hava yolları da ulaşıma kapandı.

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'ndan kalkışlı ve varışlı yapılması planlanan 67 uçuşun iptal edildiği bilgisini duyurdu. 

SEYAHAT ÖNCESİ UÇUŞUNUZU KONTROL EDİN

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün: "Seyahatiniz öncesinde uçuşunuzun durumunu kontrol etmenizi öneriyoruz." uyarısında bulundu. Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 31 seferin, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı 36 seferin iptal edildiği bilgisini paylaştı. 


Türk Hava Yolları: 'Olumsuz hava koşullarının İstanbul'da etkisini bir süre daha göstermesi bekleniyor. Türk Hava Yolları olarak İstanbul Havalimanı operasyonlarımızı seyahat güvenliği ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması için 25 Ocak saat 04.00'a kadar durdurma kararı aldık.' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal