İstanbul'da gündüz vakti gasp! Kalabalıktan istifade etti sonra yaşanan olayı poşetle gizleyerek gerçekleştirdi!

İstanbul'da vatandaşların otobüse bindiği esnada gasp olayı yaşandı. Fatih’te otobüse binen bir kişi ceketinden yankesicilik yöntemiyle telefonu çalındı.

11.06.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-15:06)

İstanbul'da vatandaşların otobüse bindiği esnada gasp olayı yaşandı. Fatih’te otobüse binen bir kişi ceketinden yankesicilik yöntemiyle telefonu çalındı. Trafikteki bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla olay anbean görüntülendi. Yankesicilik görüntülerini sosyal medyada gören gece bekçiler, devriye attıkları sırada şüpheli kişiyi tespit ettiler. Şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Poşet ile olayı gizlemeye çalıştı

Meydana gelen olay, 9 Haziran günü Fatih Aksaray’da öğlen saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Pertevniyal Valide Sultan otobüs durağında vatandaşların otobüse bineceği sırada kalabalık yaşandı. Kalabalıktan fırsat bilen şüpheli, elindeki poşet ile olayı gizlemeye çalıştı. Otobüse binmekte olan yabancı uyruklu kişinin ceketinden cep telefonunu yankesicilik marifetiyle gasp etti. Otobüse binen kişi telefonun çalındığını fark etmezken şüpheli olay yerinden uzaklaştı.

Kıskıvrak yakalandı

Bir sürücü, yaşanan olayı cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundu. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Şehit Tevfik Fikret Erciyas Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri ve Gece Kartalları, devriye attıkları sırada şüpheliyi tespit etti. Ş.T. isimli şüpheli üzerinde yapılan detaylı incelemede yankesicilik olayının faili olduğu ve daha önce de birçok yankesicilik olayına karıştığı belirtildi. Şüphelinin üst yoklamasında herhangi bir olumsuzluğa ve bahse konu cep telefonuna rastlanılmadığı kaydedildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal