Cinsiyetleri sonradan anlaşıldı, oyuncak silahla market gaspı yapanlar komedi filmlerini aratmadı! O anlar kameraya yansıdı..

İstanbul’da böylesine pes dedirten bir gasp olayı medyana geldi. Sultanbeyli’de yüzleri maskeli ve siyah kadın çarşafı giyen 3 kişi tam kapanmak üzere olan bir markete girdi. Ellerindeki silahı gösterip kasadaki paraları almak isteyen soyguncular çetin cevize çattı. Market çalışanı 3 gaspçıya direnince soyguncular geldikleri gibi koşarak kaçtılar.

10.03.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-11:18) Cinsiyetleri sonradan anlaşıldı, oyuncak silahla market gaspı yapanlar komedi filmlerini aratmadı! O anlar kameraya yansıdı..

Söz konusu gasp girişimiyle ilgili çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin ayakkabılarından önce cinsiyetlerini ardından da kimliklerini tespit etti. Kadın çarşafı giyen 3 erkek gaspçı kıskıvrak gözaltına alındı.

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Mecidiye caddesi üzerinde 31 Ocak günü akşam saatlerinde meydana gelen olay vatandaşa yok artık dedirtti. Market sorumlusu E.G. gün sonu kasa sayımını yapmak için ofis kısmındayken içeriye yüzleri maskeli, ellerinde silah olan ve siyah kadın çarşafı giymiş 3 kişi girdi.

Çarşaflı gaspçıları ayakkabıları ele verdi... Oyuncak silahla market gaspına kalktılar

Soyguncular silah gösterip yanlarında getirdikleri torbaya kasada yer alan paraları doldurmak istediler. Ancak karşılarındaki market sorumlusu kendilerine direnince ne yapacaklarını şaşırdılar. Ellerindeki çuvalı ve silahı atıp kaçtılar.

Ellerindeki silah oyuncakmış

E.G. gaspçılar çıktıktan sonra yaşanan durumu hemen polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayın ardından hızlı bir şekilde çalışma başlattı. Şüphelilerin olay yerinde atıp kaçtıkları silahın da aslında oyuncak bir silah olduğu ortaya çıktı.

Ellerindeki silah oyuncakmış

Kadın çarşafın altında erkek ayakkabısı

Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri 3 gaspçının giydiği kıyafetlerden onların kadın olduğunu düşündü. Ancak görüntüler biraz daha detaylı incelendiğinde şüphelilerin ayakkabılarının erkek ayakkabısı olduğu ortaya çıktı. Bu sayede üç soyguncunun da erkek olduğu tespit edilince çalışmalar hızlandırıldı ve derinleştirildi.

Üç gaspçı da tutuklandı

Emniyet ekipleri tarafından 3 gaspçı tek tek tespit edildi. Markete oyuncak silah ile giren şüpheliler Erkan T. (23), Mete K. (21), Mustafa Ş. (28) ve onlara dışarda gözcülük ettiği öne sürülen Umut T. (21) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Üç gaspçı da tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal