İstanbul'da akraba terörü! Hafıza kaybı yaşayan kadına 'şok geçirmesi gerekiyor' diye kurusıkı tabanca ile saldırı düzenlediler!

İstanbul'da dün sabah saatlerinde Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan bir sokakta akılalmaz bir olay yaşandı.

11.06.2022-14:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-14:43)

İstanbul'da dün sabah saatlerinde Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde bulunan bir sokakta akılalmaz bir olay yaşandı. Servis aracının arkasına saklandı. Sokaktan geçen kadınlara kurusıkı tabanca ile ateş etti. Yaşanan olayın ardından olay yerinden kaçtı.

Hiçbir şey olmamış gibi yürüdüler

Akılalmaz olayda şans eseri 2 kadın da yara almadı. Yaşanan olay ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Olayın ardından saldırganın kaçtığı ve 2 kadının olay sonrası yürüyerek yollarına devam ettiği anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

'Şok geçirmesi lazım'

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından olayın failini yakaladı. Şüphelinin ifadesi alınmak üzere  polis merkezine götürüldü. Kadının akrabalarının verdikleri ifadede şoke etti. İfade de yer alanlara göre,  "Görüntülerdeki kadın, akrabamız. Bir kaza sonucu hafıza kaybı yaşadı. Hafıza kaybının geçmesi için doktoru 'Şok geçirmesi lazım' dedi. Biz de böyle bir şey planladık" ifadeler yer aldı. Kadına ateş eden kişinin de, akrabası olduğu öğrenildi. Kadın ise akrabalarından şikayetçi olmadığı belirtildi.

"Silah seslerini duydum"

Görgü tanıklarından biri dükkanın da oturduğu sırada silah seslerini duyduğunu söyledi. Görgü tanığı Ramazan Özdoğan, "Sabah dükkanımı açtım. Silah seslerini duydum. Dükkan çıkıp, baktığımda hiçbir şey görmedim. Olayın neden olduğun bilmiyorum. Kurusıkı tabanca ile ateş edildiğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal