İstanbul'da Dehşet: Ağızlığı Olmadan Gezdirilen Köpeğin Saldırısına Uğradı! Genç Kadının Kulağı Koptu

İstanbul Etiler’de yine bir pitbull dehşeti yaşandı. Ağızlıksız ve tasmasız şekilde sokaklarda gezdirilmesi yasak olan köpek, sahibinin ağızlığını takmaması sonucu 25 yaşındaki Denise Morra'ya saldırdı. Olay sonrası genç kadın kulağından oldu.

20.01.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-10:16) İstanbul'da Dehşet: Ağızlığı Olmadan Gezdirilen Köpeğin Saldırısına Uğradı! Genç Kadının Kulağı Koptu

Ülkemizin gündeminden düşmeyen pitbull dehşetlerine bir yenisi daha eklendi. Pitbull cinsi köpeklerin saldırması sonucu yasaklı köpeklerin, ağızlıksız ve tasmasız şekilde dışarıda gezdirilmemesi konusunda uyarı verilmişti. Bu tedbirlere kulak asmayan köpek sahipleri, yine bir başkasının canını yakmaya devam ediyor. 

İstanbul Etiler’de iç mimar olan Denise Morra, yolda yürüdüğü sırada Gökhan Beder'in gezintiye çıkardığı ağızlık korumasız Amerikan Akita cinsi köpek tarafından saldırıya uğradı. Genç kadın, köpeğin saldırısında kulağından oldu.

SALDIRIDA KULAĞINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre, Etiler’de 31 Ekim 2019 tarihinde evine gitmek için mahallesinde yürüyen 25 yaşındaki iç mimar Denise Morra’ya o sırada aynı mahallede oturan Gökhan Beder’de ağızlık koruması takmadığı Amerikan Akita cinsi köpeğin saldırına uğradı. Dakikalarca köpeğin saldırısına uğrayan genç kadının kulağı koptu. 


GEÇ KADIN 4 KEZ AMELİYAT OLDU

Saldırı sonrası yaralanan 25 yaşındaki Denise Morra, hastaneye kaldırıldı. 4 kez ameliyat masasına yatan genç kadın, aylar süren tedavisi sonrası kopan kulağını estetik müdahaleyle yüzüne diktirdi. Morra, tedbirsiz şekilde sokağa çıkarılan Amerikan Akita cinsi köpeğin sahibinden şikayetçi oldu. 

Adli Tıp Kurumu’nun açıkladığı raporda, köpek saldırısında yaralanan 25 yaşındaki Denise Morra’nın hayati bir tehlikesinin olmadığı ancak basit birr tıbbi müdahaleyle de geçmeyecek kadar hafif olmadığı belirtildi. 


Genç kadının köpeğin sahibinden şikayetçi olmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Amerikan Akita cinsi köpeğin asıl sahibinin Ali Irmak olduğu öğrenilirken, köpeğin hakimiyetinin ise Gökhan Beder’de olduğu ifade edildi. Olayın üzerinden 2 yıl geçmesi rağmen soruşturma halen daha devam ediyor. 

KÖPEĞİN AĞIZLIĞI YOKTU

İki yıl önce yaşanan olayın soruşturmasının halen daha devam ettiğini dile getiren 25 yaşındaki Denise Morra'nın avukatı Haldun Ergun, söz konusu olayın hukuki süreciyle ilgili şunları kaydetti; ‘Soruşturmada, köpeğin ağızlıkla gezdirilme zorunluluğu olup olmadığı hususunda da Cumhuriyet Savcılığınca herhangi bir inceleme yapılmamış, hatta bu durumun Kabahatler Kanunu kapsamında değerlendirilebileceği tarafımıza sözlü olarak bildirilmiştir.

Kabahatler Kanunu kapsamında olsa bile tarafımızca belirtilen husus, Savcılık tarafından bu konuda herhangi bir inceleme ya da araştırma yapılmamasıdır. Zira olaya ilişkin kamera görüntülerinden, olayın sadece birkaç saniye içinde gerçekleştiği göz önüne alınırsa, eğer köpekte gezdirilme esnasında ağızlık bulunsaydı söz konusu olayın da yaşanmayacağı ortadadır.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal