İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Adına Hatıra Ormanı Kuruldu

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan adına da bir hatıra ormanı kuruldu.

21.05.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 21.05.2021-15:02) İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Adına Hatıra Ormanı Kuruldu

Kuzey Marmara Otoyolu projesinde 4,7 milyon ağaç dikildi. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı da kuruldu. Kuzey Marmara Otoyolu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, 50 bin fidanlık bağış sertifikasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti.

KUZEY MARMARA OTOYOLU'NUN AÇILIŞI YAPILDI

Habipler ve Hasdal kavşakları arasındaki 10,2 kilometrelik bölümü de kapsayan Kınali-Odayeri kesimi üzerindeki tüneli, viyadükleri, köprüleri, alt geçitleri, menfezleri projeyi en önemli hale getiren özelliklerinden birkaçı. Otoyol sadece güzergah üzerindeki Cebeci Tüneli'nin uzunluğunun sol ve sağ tüpleriyle 7,8 kilometreyi geçiyor.

İstanbul'un batısındaki Kınalı mevkisinden başlayıp Sakarya'nın Akyazı ilçesine kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamladıklarını ifade eden Erdoğan, törenin ardından bir süre açılışı yapılan otoyol üzerinde makam aracını kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal