İstanbul'da Çocuklar Faciadan Döndü: İlkokul'un Bahçe Duvarı Çöktü!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan bir binanın temel kazısı ardından bitişikteki Denizköşkler İlkokulu'nun duvarı çöktü. Okulda kimsenin olmaması ise büyük bir şanstı. İşte detaylar...

09.02.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-16:59) İstanbul'da Çocuklar Faciadan Döndü: İlkokul'un Bahçe Duvarı Çöktü!

Korkutan olay, Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan bir bina için iş makineleri ile temel kazı çalışmalarına başlandı.


ŞANS ESERİ O SAATTE KİMSE YOKTU

Bir önceki akşam çalışmalara ara verilmesinden sonra hemen bitişiğindeki Denizköşkler İlkokulu'nun bahçe duvarı, altının boşalması ve yağışın etkisiyle çöktü. İnşaat alanında ve okulun bahçesinde o saatte kimsenin bulunmaması nedeniyle duvar ve parmaklıklar altında kalan kimse olmadı. 


YAN TARAFTAKİ BİNA KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN DOLAYI YIKILDIĞI İÇİN DUVAR ÇÖKTÜ

Belediye ekipleri okul bahçesindeki çökme alanın olduğu duvarın olduğu kısma çift güvenlik şeridi çektiler. İtfaiye ekipleri de bölgede risk var mı yok mu diye incelemede bulundu. İnşaatın hemen yanındaki binada oturan Nahit Erdem, "Yan taraftaki bina kentsel dönüşümden dolayı yıkılması nedeniyle okul tarafındaki sabah duvar çöktü.' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal