Avcılar'da Korkunç Olay: Çok Gürültü Geliyor Diye Silahla Saldırdı!

İstanbul Avcılar'da dün öğlen saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 'Tekstil atölyesinden çok gürültü geliyor' diye bağıran yan taraftaki dükkan sahibi, 2 el ateş açtı. İşte detaylar...

19.01.2022-15:26 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-15:26) Avcılar'da Korkunç Olay: Çok Gürültü Geliyor Diye Silahla Saldırdı!

İstanbul Avcılar'da dün öğlen saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 'Tekstil atölyesinden çok gürültü geliyor' diye bağıran yan taraftaki dükkan sahibi, önce atölye sahibiyle tartıştı sonra 2 el ateş etti. Gelen son dakika bilgisine göre, dün 4 katlı binanın altında bulunan tekstil atölyesinden çok gürültü geliyor şikayetiyle yan taraftaki dükkan sahibi Kadir Ç., otomobiliyle Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan atölyenin ön tarafına doğru geldi.

BACAĞINA 2 EL ATEŞ ETTİ

Atölyede çalışan Halil K.'yı dışarı çağıran Kadir Ç., uzun süre kapı önünde sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın alevlenmesyiel taraflar arasında itişme yaşanırken, o sırada Kadir Ç., belinden çıkardığı silahla Halil K.'nın bacağına 2 el ateş açtı. Silahlı saldırı sonrasında silahlı saldırgan, geldiği otomobile binerek hızla olay yerinden kaçmayı başardı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, iş yeri çevresine emniyet şeridi çekerek, incelemelerde bulundu. Ekipler, kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalara başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal