Mardin’in Kızıltepe İlçesinde Zincirleme Kaza: Ölü ve Yaralılar Var!

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdiği 10 kişinin de yaralandığı bilgisi verildi.

19.01.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-14:52) Mardin’in Kızıltepe İlçesinde Zincirleme Kaza: Ölü ve Yaralılar Var!

Kaza, Mardin'de İpekyolu'nun Kızıltepe ilçesinde meydana geldi. Bölgede etkisini artıran kar yağışı ve buzlanma nedeni ile zincirleme trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Sekiz aracın karıştığı kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. 


Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdiği 10 kişinin de yaralandığı belirtildi.

ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde etkisini artıran kuvvetli kar yağışı nedeni ile zemin kayganlaştı. Edinilen bilgilere göre, buzlanmanın da etkisiyle sekiz araç birbirine girdi. Üç kişinin hayatını kaybettiği kaza bölgesine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yolda oluşan buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya 5 tır, 2 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı bilgisi verildi. 


YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan kişiler, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak tedavilerinin devam ettirilmesi üzere bölgedeki hastanelere kaldırıldı. 

Kızıltepe çıkışı 5. Kilometresinde meydana gelen kazaya yoğun kar yağışının etkili olduğu bildirildi. Yolda oluşan buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya 5 tır, 2 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı bilgisi verilirken, kaza bölgesinde çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Olay yerinde sağlık çalışanları tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, tedavileri için hastanelere götürüldü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal