Düğün Gününde Damada Büyük Şok! En Mutlu Anında Başına Gelen Olayla Yıkıldı

Reddit’te düğün günüde başına gelen olayları anlatan adam, kamuoyu gündemine damgasını vurdu. Kendi düğün gününde babasının isteği ile kabusa döndüğünü anlatan adamın olaylı düğün gecesine dair ayrıntılar…

09.02.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-16:27) Düğün Gününde Damada Büyük Şok! En Mutlu Anında Başına Gelen Olayla Yıkıldı

Düğün gününde babasının annesinden boşanmak istediğini söylemesiyle neye uğradığını şaşıran damat, babasının sözleri karşısında nasıl bir tepki vereceğini bilmediğini dile getirdi. Mirror’da yer alan habere göre, damadın annesi eşinin her zaman öncelik olarak işi koymasından dolayı kendini ‘değersiz ve ihmal edilmiş’ hissettiğini ifade etmiş. Babasının düğün ortasında annesine bu sözleri söylemiş olması sonrası anne ve babasının kavga ettiğini söyledi. 

DÜĞÜN GÜNÜNDE ANNESİ VE BABASI AYRILDI

Damadın annesi ise ilginç bir tepki verdi. Düğün günü yaşananları anlatan damat, babasının boşanma isteğinden sonra ‘hiçbir şeyi işinden daha fazla sevemeyeceğini’ ifade eden annesinin yüzüğünü çıkarıp babasına verdiğini dile getirdi. 


Gelin ise en mutlu gününde yaşanan bu durum karşısında olaya dahil olan herkesin düğününden ayrılmasını istedi. Ancak damadın babasının düğünde kalmasını istemesi üzerine damadın annesi ve annesinin ailesi düğünden ayrılmış. Damat, kendi düğün günüde yaşanan bu durum sonrasında ailesinin halen daha konuşmadığı ve annesinin bencillik ettiğini söyleyerek özür dilemesi gerektiğini ifade etti. Babası ise bu olaylardan sonra kendisini bir hayli rahatlamış hissediyormuş. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal